Agrola Jogurt čokoláda a oříšek

200 g
19,90 Kč 99,50 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Jogurt s čokoládou a oříšky z neodstředěného nehomogenizovaného plnotučného mléka je vyráběn za pomoci pečlivě vybrané směsi bakterií mléčného kvašení a je zahuštěn pouze sušeným odstředěným mlékem.Výsledný jogurt dosahuje vysokého obsahu bílkovin a vápníku. 

  • obsahuje pouze plnotučné mléko z jihočeských farem
  • zakysává ve skle které je šetrné k našemu zdraví i přírodě
  • v každé skleničce žije jogurt přirozeně, bez konzervantů

Použití

Jogurt se hodí nejen ke snídani, ale použít se dá také jako přísadu do sladkých i slaných jídel a různých moučníků. 

O výrobci 

Firma Agro-la, spol. s.r.o. byla založena v roce 1992 jako přímý pokračovatel činnosti Zemědělské oblastní laboratoře. V návaznosti na mikrobiologickou činnost a přípravu speciálních mlékárenských kultur byla v roce 1993 zahájena výroba jogurtů, která se stala díky kvalitě produktů jednou z nejdůležitějších činností firmy.

Skladování

Uchovávejte 4–8 °C, po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Agro-la, spol. s r.o.
Jiráskovo předměstí 630
377 01 Jindřichův Hradec
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 13 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 7 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Nehomogenizované plnotučné mléko
Ochucující složka13.5 %
Cukr
Glukózo-fruktózový sirup
Kakaový prášek5.8 %
Lískové oříšky3 %
Čokoláda v prášku
Čokoládový prášek
Kakaová hmota
Kakaové máslo
Slunečnicový lecitin
Přírodní vanilkové aroma2.6 %
Aroma
Sušené mléko
Mléčné kultury

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota400 kJ/96 kcal
Tuky2.8 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.9 g
Sacharidy12 g
z toho cukry12 g
Bílkoviny5.5 g
Sůl0.2 g
Vláknina g

Alergeny

Mléko
Skořápkové plody
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.