- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bouřka, neboli také "prdelačka", je polévka, která se vaří při zabijačkách.
Základem této polévky je vývar, který se vaří po celou dobu zabijačky. Do něj se poté přidá vepřová krev, kroupy, osmahnutá cibulka a polévka je dochucena česnekem, majoránkou, solí a pepřem.
Použití
Po otevření sklenice vlijte obsah nádoby do hrnce. Za pravidelného míchání ohřívejte na plotýnce cca 8 minut do doby, než nebude polévka horká.
O výrobci
Uzenářství a lahůdky Sláma je ryze čeká společnost, která od roku 1912 až dodnes pokračuje ve své řemeslné tradici. Podnik se zabývá zpracováním masa, zvěřiny a ryb. Dále se věnuje uzenářství, výrobě chutných produktů studené kuchyně nebo cukrářské a lahůdkářské výrobě. V sortimentu, který firma nabízí naleznete produkty jako je tlačenka, listová těsta či pochoutkové saláty a pomazánky.
Skladování
Skladujte při teplotě 3–8 °C, po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Uzenářství a lahůdky Sláma s.r.o.
Růžová 225
595 01 Velká Bíteš
Česká republika