Láznička Alpský povidlový knedlík

300 g
Od českého farmáře
 109,90 Kč 366,33 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Alpský povidlový knedlík Láznička vyrobený s láskou.

Každý knedlík je výsledkem práce lidských rukou

Jak se vyrábí?

Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby. 

Použití

Alpský povidlový knedlík Láznička je knedlík "na celý talíř". Doporučujeme podávat s vanilkovým krémem. Pro náročnější strávníky je možné jej ozdobit strouhaným perníkem, šlehačkou a zalít rozpuštěným máslem. Knedlík připravte na páře po dobu 7 minut. 

O výrobci 

Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých soutěžích a testech. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva. 

Skladování

Skladujte při teplotě do 10 °C.

Výrobce

Knedlíky Láznička
Jakobiho 327
Praha 10, Petrovice
Česká republika

Trvanlivost

Určeno k okamžité spotřebě

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.