Fat Brothers

Fat Brothers Hruškové čatní se zázvorem a badyánem

200 g
Prémiová kvalitaOd českého farmáře
Momentálně vyprodáno
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vynikající pikantní sladkokyselé čatní ze zralých hrušek s balzamikovým octem, ovoněné badyánem.

Zažijte příjemnou večeři jako v restauraci v prostředí vašeho domova, potěšte vaše blízké delikatesou z prvotřídních surovin, nebo udělejte radost sami sobě skvělou chuťovkou. Produkty jsou perfektní také jako dárek pro každého milovníka dobrého jídla.

Jak čatní vzniká?

Čatní vzniká pomalou redukcí všech výběrových ingrediencí, jako přezrálé hrušky, badyán, zázvor a balsamikový ocet. Vždy se jedná o stoprocentně ruční práci za kterou stojí lidé s dlouholetou praxí ve vysoké gastronomii. Je připraveno v malých dávkách a spojuje luxusní ingredience v kombinaci s tradičními metodami.

Použití

Použijte jej tam, kde obyčejně používáte hořčici. Nejlepší je v kombinaci s chlebem nebo vdolkami a paštikou či rillettes z dílny Fat Brothers, s kozím či smetanovým sýrem s bílou plísní anebo dušenému masu.

Kdo jsou Fat Brothers?

Dva mistři ve svých oborech, jeden kuchař, druhý cukrář, kteří se rozhodli nabídnout své lahůdky mimo restauraci a cukrárnu přímo na váš stůl. Robert Chejn, zakladatel legendární restaurace La Provence, současný majitel Chateau Kotěra a Josef Maršálek, cukrář, jehož dortíky miluje i anglická královna a který vedl několik let cukrářský a pekařský tým v obchodním domě Harrods v Londýně. 

Tyto dvě legendy dala dohromady právě láska k dokonalému jídlu, a proto založily značku Fat Brothers, která nabízí nevídané slané i sladké delikatesy ve skle, které si můžete odnést domů.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě do 8 °C.

Výrobce

Culinaria Art s.r.o.
Bartolomějská 309/13
110 00 Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 48 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hrušky
Cukr
Cibule
Zázvor
Balzamikový ocet
Olivový olej
Směs koření
Sůl

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1236 kJ/294 kCal
Tuky0.7 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g
Sacharidy70 g
z toho cukry62 g
Bílkoviny1.2 g
Sůl1.55 g
Vláknina g