
Rabbit Králík celý bez hlavy
cca 1,38 kg- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čerstvý celý králík bez hlavy z farmy Rabbit.
Králičí maso je jedním z nejlepších zdrojů živočišných bílkovin. U nás není jeho konzumace příliš častá, ale je to vskutku dietní pochoutka. Jde o málo tučné maso, které obsahuje nejméně cholesterolu v porovnání s ostatními běžnými druhy masa.
Společnost Rabbit – Trhový Štěpánov zpracovává živé králíky v České republice z tuzemských a zahraničních chovů (Slovensko, Maďarsko, Polsko).
Použití
Králičí maso má obdobnou přípravu jako maso kuřecí. Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka na králíka nadivoko, králíka na zázvoru nebo králíka na smetaně.
O výrobci
Rabbit – Trhový Štěpánov je česká společnost, jejíž historie se začala psát roku 1991. Podnik se specializuje na zpracování králičího a kuřecího masa. Mimo to se zabývá výrobou tradičních uzenin. Při zpracování masa využívá nejmodernější technologie.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
RABBIT Trhový Štěpánov, a.s.
Sokolská 302
Trhový Štěpánov, 257 63
Česká republika