RABBIT

Rabbit Králík celý bez hlavy

cca 1,18 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ

Denní kontrola cen

cca

 259,55 Kč 219,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: EU,
Víte, že...
Využijte naši 100% záruku spokojenosti

Pokud vám něco nebude vyhovovat, vrátíme vám peníze bez jakýchkoli otázek.

Chlazený celý králík bez hlavy z farmy Rabbit. 

Králičí maso je oblíbeným zdrojem živočišných bílkovin. U nás nicméně jeho konzumace není tak častá, přitom maso králíka obsahuje pouze přibližně 5 % tuku a 20 % bílkovin

Společnost Rabbit – Trhový Štěpánov zpracovává živé králíky v České republice z tuzemských a zahraničních chovů (Slovensko, Maďarsko, Polsko).

Použití

Králičím masem se dá nahradit maso kuřecí, hovězí, i vepřové a skvěle se hodí pro přípravu různých omáček, nebo pečených pokrmů. Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka na králíka nadivokokrálíka na zázvoru nebo králíka na smetaně.

O výrobci

Rabbit – Trhový Štěpánov je česká společnost, jejíž historie se začala psát roku 1991. Podnik se specializuje na zpracování králičího a kuřecího masa. Mimo to se zabývá výrobou tradičních uzenin. Při zpracování masa využívá nejmodernější technologie.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

RABBIT Trhový Štěpánov, a.s.
Sokolská 302
Trhový Štěpánov, 257 63
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Králičí maso čerstvé, chlazené

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota529 kJ/126 kCal
Tuky5.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.61 g
Sacharidy g
z toho cukry g
Bílkoviny20 g
Sůl0.16 g
Vláknina g