
Světničkové kuře celé
cca 2,3 kgcca
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Ochutnejte výborné kuře chované na české farmě v obci Velká u Kamýku nad Vltavou.
Jedná se o nadstandardní chov na podestýlce ze slámy, s delším dobem výkrmu min. 40 dní, o 25 % větší životním prostorem oproti konvenčnímu chovu kuřat, výrazně komfortnějšímu přístupu ke krmení a vodě. Kuřata jsou krmena českým krmením a nejsou jim podávána antibiotika. Takto chované kuře má pevnější svalovinu a lepší chuť.
Kuře je celé, bez drobů.
Použití
Kuře je vhodné nejenom na pečení v celku, ale i k rozporcování. Jednotlivé části kuřete můžete použít na přípravu hlavních jídel, ze skeletu a křídel lze připravit domácí drůbeží vývar.
O výrobci
Farma Druhaz je česká společnost se sídlem v Sedlčanech, která působí na trhu od roku 2009. Firma se zaměřuje především na chov krůt a kuřat. V jejich sortimentu ale můžete nalézt nejenom drůbeží maso a výrobky z něj, ale také kachní nebo dokonce králičí maso a jejich lahůdky.
Původ masa
Společnost odkoupila kompletní provoz chovu krůt a krůtích jatek, který je v provozu již od roku 1995, a navázala na tradici chovu drůbeže v Sedlčanech. Jatka byla kompletně zrekonstruována v roce 2004 na základě směrnic a pravidel EU a jsou držiteli osvědčení o způsobilosti pro porážku krůt a zpracování krůtího masa. Veškeré chovné i výrobní prostory i procesy jsou pod stálým veterinárním a hygienickým dozorem a v celé historii společnosti nedošlo k žádnému porušení směrnic a pravidel pro potravinářské provozy.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Farma Druhaz, s.r.o.
Na Červeném Hrádku 793,
Sedlčany, 264 01
Česká republika