VICHY

VICHY Dermablend Korekční make-up c.35 30ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
749,90 Kč 749,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Složení fluidního korekčního make-upu Dermablend 35 SAND spojuje vysokou koncentraci minerálních pigmentů pro optimální krytí a ultraflexibilní texturu tak lehkou, že dokonale splyne s pletí pro přirozený výsledek a celodenní pocit komfortu. Po kontaktu s pletí se textura stává fluidní pro dokonalé rozprostření barvy a kompletní zakrytí nedokonalostí bez efektu masky. Vysoká krycí schopnost v textuře zajišťující ultra přirozený vzhled pleti, pro všechny typy pleti.Tento make-up nabízí trojí účinek: až 16 hodinovou krycí schopnost plus hedvábný finiš, plus optimální komfort s až 24 hodinovou hydratací. Korekční make-up má ochranným faktor SPF 35, hypoalergenní složení s vysokou tolerancí, dermatologicky testováno i na citlivé pleti. Balení: 30 ml.

AQUA/WATER, UNDECANE, DIMETHICONE, GLYCERIN, TRIDECANE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, PENTYLENE GLYCOL, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, MEGNESIUM SULFATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TRIHYDROXYSTEARIN, CELLULOSE GUM, ALUMINIUM HYDROXIDE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ACETYLATED GLYCOL STEARATE, ACRYLONITRILE/METHYL METHACRYLATE/VINYLIDENE CHLORIDE COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR, CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, CI77491, CI 77492, CI 77499/ IRON OXIDES).

Dávkování: Fluidní korekční make-up aplikujte konečky prstů nebo pomocí houbičky lehkými tahy od středu obličeje směrem ke stranám. V případě výraznějších nedokonalostí pleti vklepejte trochu make-upu na danou oblast a pak lehce rozetřete do stran. Pro neznatelný finiš make-up rozetřete doztracena směrem ke krku, uším a obočí. Opakujte, dokud nedosáhnete požadovaného stupně krytí. Pro ještě vyšší výdrž použijte Dermablend fixační pudr.

Výrobce: Loreal

EAN: 3337871316617