

Candát filet s kůží
cca 260 g- Popis
- Složení
- Recepty
- Podobné produkty
- Další produkty značky
Nakupujte přímo z receptů za pár sekund
Maso candáta je velmi jemné a považuje se za jedno z nejlepších mezi sladkovodními rybami.
Filety prošly hlubokým zamrazením a byly rozmrazeny za přísně kontrolovaných teplot a tento postup nelze zaměňovat s domácím rozmrazováním. Tyto procesy se používají i v tradičních rybářských zemích pro lepší dostupnost a zachování chuťových i vizuálních vlastností.
Použití
Velmi dobře se hodí k nadívání, pečení, smažení nebo grilování.
Tip! Vyzkoušejte recept na grilovaného candáta na rajčatech:
Citron ostrouhejte a šťávu vymačkejte. Malý kousek zázvoru nejprve oloupejte a poté nakrájejte. Kůru, šťávu a zázvor promíchejte se 2 lžícemi oleje a skořicí. Do této marinády naložte filety candáta. Očištěná rajčata nakrájejte na plátky, dužinu melounu na kousky. Z octa, pomerančové šťávy a rozdrceného česneku prošlehejte zálivku, osolte ji a opepřete, promíchejte s rajčaty a melounem. Rybu opečte na rozpáleném grilu nebo grilovací pánvi a podávejte se salátem posypaným lístky bazalky. Dobrou chuť!
Skladování
Skladujte při teplotě 0–2 °C.
Trvanlivost
Složení
Candát obecný (Sander lucioperca) |
Alergeny
Ryby |