
TRMS
TRMS BIO Angus Hovězí Rump Steak
cca 320 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Extra slevy, doprava zdarma a další výhody pro rodiče s dětmi do 12 let.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vyzrálý hovězí BIO rump steak od společnosti The Real Meat Society. Balení obsahuje jeden steak.
- Zabaleno: ve vakuu
- Suché zrání: 5 týdnů
Maso z kraviček, které jsou z plemene aberdeen angus, jsou celý rok na pastvě, kde se živí trávou či senem. Rostou pomalu v krásné přírodě Šumavy či Vysočiny. Maso je za sucha vyvěšené minimálně 5 týdnů, čímž získá úžasnou výraznou chuť.
The Real Meat Society je o práci s malými farmáři, o podpoře udržitelného hospodaření a o tom, abychom vídali v naší krajině hospodářská zvířata venku na pastvách. Jsou prvním a jediným BIO řeznictvím v ČR.
Použití
Rump steak je maso steakové, vyžaduje tedy rychlou přípravu. Maso připravte na velmi rozpálené pánvi nebo grilu. Nechte odpočinout a až poté nakrájejte. Maso tak zůstane krásně šťavnaté.
O výrobci
The Real Meat Society založil Paul Day se svou manželkou Michaelou v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.
Prodávají jen maso ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, sají mateřské mléko, jsou venku, běhají a dovádějí, žerou rozmanitou místní stravu a hodně zeleného. Rostou pomalu, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována, aby před porážkou rychle rostla. Prostě mají život bez stresu, ve kterém je do ničeho nenutí. Jsou pak poražená na místních malých jatkách řezníkem, kterého dobře znají a který má ke zvířeti maximální respekt. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.
Skladování
Maso skladujte v lednici při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
The Real Meat Society s.r.o.
Klimentská 1652/36
110 00, Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Rump Steak - hovězí steak bio |
Hovězí maso z květové špičky |