TRMS

TRMS BIO Vepřový rump steak z přeštíka

cca 440 g

ZÁRUKA ČERSTVOSTI

Prémiová kvalitaOd českého farmářeBIO

cca

 302,00 Kč 681,60 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Rump steak z přeštického prasete chovaného pastevně v BIO režimu na Biofarmě Sasov. Balení obsahuje jeden steak.

Bio vepřové z přeštíků pochází z Biofarmy Sasov. Josef Sklenář spolupracuje s The Real Meat Society už více jak deset let. Přeštíci ze Sasova mají úplně neuvěřitelný život. Venku, na loukách či pak na farmě u přístřešku v zimě. Maso je velice chutné a má úžasné tukové pokrytí, které slouží jako izolace. Prasečí tuk má plno živin a je také posuzován jako superfood, jelikož obsahuje vysoké množství kyseliny olejové.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Suché zrání: 1 týden

Maso pochází pouze z farem v bio režimu, kde zvířata jsou na pastvách a mají volnost
The Real Meat Society pracuje s malými farmáři, dbá o zachování udržitelnosti a rozvoje venkova. Již více jak 10 let podporuje ekologické farmy v ČR a propaguje spotřebu českého masa. Je prvním a jediným BIO řeznictvím v ČR.

Použití

Rump steak je maso steakové, vyžaduje tedy rychlou přípravu.

Maso připravte na velmi rozpálené pánvi nebo grilu. Nechte odpočinout a až poté nakrájejte. Maso tak zůstane krásně šťavnaté. 

O výrobci

The Real Meat Society založil Paul Day se svou manželkou Michaelou v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.

Prodávají jen maso ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, sají mateřské mléko, jsou venku, běhají a dovádějí, žerou rozmanitou místní stravu a hodně zeleného. Rostou pomalu, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována, aby před porážkou rychle rostla. Prostě mají život bez stresu, ve kterém je do ničeho nenutí. Jsou pak poražená na místních malých jatkách řezníkem, kterého dobře znají a který má ke zvířeti maximální respekt. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.

Skladování

Maso skladujte v lednici při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

The Real Meat Society s.r.o.
Náplavní 2011/5
120 00 Praha 2
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Rump steak z přeštíka bio