TRMS
TRMS BIO Jehněčí steak z kýty
cca 430 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
BIO jehněčí steak z kýty za sucha vyvěšený od The Real Meat Society. Balení obsahuje 2 steaky.
Jehněčí od The Real Meat Society pochází z nejkrásnějších zákoutí a luk v Čechách a na Moravě. Mají jehňátka na Šumavě, ale i na úžasných pastvách Bílých Karpat či kolem zámků Středních Čech.
- Zabaleno: ve vakuu
- Suché zrání: 2 týdny
Maso pochází pouze z farem v bio režimu kde zvířata jsou na pastvách a mají volnost.
The Real Meat Society pracuje s malými farmáři, dbá o zachování udržitelnosti a rozvoje venkova. Již více jak 10 let podporuje ekologické farmy v ČR a propaguje spotřebu českého masa. Je prvním a jediným BIO řeznictvím v ČR.
Použití
Jehněčí je za sucha vyvěšené, tudíž platí - nesnažte se ho moc uchucovat. Nepotřebuje opravdu nic. Trošku soli, horkou pánev s trochou oleje. Přidejte bylinky, které máte rádi. Opečte 2–3 min na každé straně a pak jako přílohu něco zeleného a nebo třeba kaši. Dobrou chuť!
O výrobci
The Real Meat Society založil Paul Day se svou manželkou Michaelou v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.
Prodávají jen maso ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, sají mateřské mléko, jsou venku, běhají a dovádějí, žerou rozmanitou místní stravu a hodně zeleného. Rostou pomalu, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována, aby před porážkou rychle rostla. Prostě mají život bez stresu, ve kterém je do ničeho nenutí. Jsou pak poražená na místních malých jatkách řezníkem, kterého dobře znají a který má ke zvířeti maximální respekt. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.
Skladování
Maso skladujte v lednici při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
The Real Meat Society s.r.o.
Na Florenci 1332/23, Nové Město
110 00 Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Jehněčí steak z kýty |