

TRMS
TRMS Plátek z krůtího prsa
cca 0,5 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Plátek krůtího prsa od společnosti The Real Meat Society. Balení obsahuje 2–3 plátky.
Maso pochází z krůt, které pobývají celý rok na pastvě, krmeny jsou pouze trávou a senem, jsou tedy klasifikované jako grass-fed.
The Real Meat Society pracuje s malými farmáři, dbá o zachování udržitelnosti a rozvoje venkova. Již více jak 10 let podporuje ekologické farmy v ČR a propaguje spotřebu českého masa. Je prvním a jediným BIO řeznictvím v ČR. The Real Meat Society se specializuje na řezničinu od čumáčku po ocas a tedy k maximálnímu využití všech částí zvířete.
Použití
Plátek krůtího prsa můžete připravit jen tak na pánvi se zeleninkou či zapéct s brambory a smetanou.
O výrobci
The Real Meat Society založil Paul Day se svou manželkou Michaelou v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.
Prodávají jen maso ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, sají mateřské mléko, jsou venku, běhají a dovádějí, žerou rozmanitou místní stravu a hodně zeleného. Rostou pomalu, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována, aby před porážkou rychle rostla. Prostě mají život bez stresu, ve kterém je do ničeho nenutí. Jsou pak poražená na místních malých jatkách řezníkem, kterého dobře znají a který má ke zvířeti maximální respekt. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.
Skladování
Maso skladujte v lednici při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
The Real Meat Society s.r.o.
Náplavní 2011/5
120 00 Praha 2
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Plátek z krůtího prsa |