- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vyzrálý hovězí chuck tender, neboli kulatá plec, je část hovězí plece, která se také nazývá falešná svíčková. Je to maso s jemným tukovým žilkováním.
- Zabaleno: skin fólie
- Mokré zrání: minimálně 45 dní
Steakové maso ze Severní Ameriky (USA, Kanady) je chuťově velmi výrazné a šťavnaté. Zrání dodává masu neobyčejnou křehkost.
Použití
Maso je chuťově výrazné a není třeba používat kořenící přípravky a marinovat. Grilujte 3–4 minuty z každé strany. Po ugrilování nechte maso odpočinout v teple. Před servírováním pokapejte olivovým olejem a dochuťte mořskou solí.
O výrobci
Retailová značka Moje Maso má počátky v první polovině roku 2011 a v roce 2012 získala Osvědčení o ochranné známce. Jednatelka společnosti, Ilona Klímová, chtěla dát koncovým zákazníkům záruku, že masné produkty od společnosti Aspius jsou té nejvyšší kvality, jednoduše odlišitelné od ostatních a přinášejí nejen gurmánský zážitek, ale i radost s nimi pracovat.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–3 °C.
Výrobce
Aspius spol. s r.o.
K Třešňovce 1155
252 10, Mníšek pod Brdy-Řitka
Česká republika