FJORU

FJORU ASC Mořský vlk filet s kůží

cca 180 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY

cca

 161,98 Kč 899,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Řecko, Chorvatsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Přivítejte novou vlastní značku ryb - Fjoru - nejlepšího odborníka na ryby ve vašem městě. Naším cílem je nejen šířit myšlenku, že ryby jsou zdrojem vysoce zdravých bílkovin, ale také podporovat udržitelnost rybářských podniků a farem, protože je známo, že ekologii máme v krvi. Fjoru je jednoduše nejlepší odborník na ryby ve vašem městě.

Čerstvé filety z farmovaného vlka. Jeho bílé, velmi jemné aromatické maso obsahuje jen velmi malé množství kostí. 

Ryby jsou zabalené do SKIN folie, která poskytuje dokonalou ochranu. Ryby vydrží čerstvé až několik dní, aniž by se to projevilo na jejich kvalitě (navíc se lépe skladují v lednici).

Mořský vlk, vlastním názvem Morčák evropský, žije ve vodách východního Atlantiku. Je řozšířen od serverního Norska až po Maroko a dále na Kapverdské ostrovy a do Senegalu. Znám je i ze Středozemního a Černého moře.

Balení obsahuje 2 filety. Baleno ve vakuu.

Certifikace

Tyto produkty pocházejí z farmy, která byla nezávisle certifikována podle standardu ASC pro zodpovědně chované mořské plody. www.asc-aqua.org

Použití

Vhodné pro smažení, pečení nebo grilování.

Vyzkoušejte tento chutný recept na Filety z mořského vlka s citronovou omáčkou:

Filety opláchneme pod tekoucí studenou vodou a důkladně osušíme. Stranu s kůží důkladně osolíme a opepříme. Filety zprudka opečeme dozlatova v rozpálené pánvi na troše olivového oleje. Nejdříve opečeme na straně s kůží, pak i z druhé strany. Před koncem opékání přidáme do pánve (ne na ryby) 2 lžíce třtinového cukru, který necháme rozpustit. Přidáme šťávu ze 2 citronů, povaříme a kroužením pánve filety obalíme v připravené omáčce.

O výrobci

Fjord Bohemia se specializuje na zpracování veškerých čerstvých ryb a dalších mořských produktů. Další činností je uzení lososů přírodním a tradičním způsobem na bukovém dřevu, bez dodatečných konzervačních látek, včetně jejich distribuce. 

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě od 0–4 °C.

Výrobce

Fjord Bohemia s.r.o.
Za Avií 914/2
196 00 Praha 9 
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vlk mořský (Dicentrarchus labrax)

Alergeny

Ryby
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.