Biopark BIO Hovězí maso plátky

cca 450 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ

Od českého farmářePrémiová kvalitaBIO

cca

 235,88 Kč 519,90 Kč/kg
Český původ na Rohlíku
Země původu: Česká republika,

Hovězí BIO plátky balené v ochranné atmosféře.

Celý proces produkce „od vidlí po vidličku“ probíhá s příslušnými certifikáty, dle standardů ekologického zemědělství.

Veškeré zpracovávané BIO hovězí z Bioparku pochází z masných plemen (angus, charolais, limousine, wagyu) mladých kusů a převážně z jalovic, jejichž maso je jemnější a chutnější.

Vše potřebuje čas, a tak i hovězí zraje dostatečně dlouho ve čtvrtích, aby byla zaručena křehkost a vynikající chuť masa. 

Použití

Steaky jsou slabounké, takže je nutno je smažit velice rychle na velmi horké pánvi. Inspirujte se receptem od Romana Vaňka na španělský ptáček.

Španělský ptáček

O výrobci

Biopark dodává na trh výrobky, u kterých se podařilo dodržet produkční vertikálu od orné půdy, luk a pastvin až po zpracování. Společnost naplnila doslova koncept „od vidlí po vidličku“, který podléhá certifikaci dle standardů ekologického zemědělství a jehož hlavní výhodou je další zdokonalení kontroly kvality a přímé komunikace mezi spotřebitelem a farmářem.

Ekologické zemědělství je hospodaření s kladným vztahem ke zvířatům, půdě, rostlinám a přírodě bez používání umělých hnojiv, chemických přípravků, postřiků, hormonů a umělých látek. Bere ohled na přirozené koloběhy a závislosti, přispívá k péči a zachování životního prostředí. Jeho hlavním cílem je produkce zdravých potravin v souladu s přírodou.

Skladování

Uchovávejte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Upozornění

Nutno důkladně tepelně opracovat. 

Výrobce

Biopark s.r.o.
Lipová 270
407 81, Lipová
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.