
RABBIT
Rabbit Králičí hřbet bez kosti
cca 0,52 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
Pokud vám něco nebude vyhovovat, vrátíme vám peníze bez jakýchkoli otázek.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Chlazený ručně vykostěný čerstvý králičí hřbet.
Králičí maso je oblíbeným zdrojem živočišných bílkovin. U nás nicméně jeho konzumace není tak častá, přitom maso králíka obsahuje pouze přibližně 5 % tuku a 20 % bílkovin.
Společnost Rabbit – Trhový Štěpánov zpracovává živé králíky v České republice z tuzemských a zahraničních chovů (Slovensko, Maďarsko, Polsko).
Použití
Králičím masem se dá nahradit maso kuřecí, hovězí, i vepřové a skvěle se hodí pro přípravu různých omáček, nebo pečených pokrmů. Doporučujeme k přípravě lahodné rolády, ale je vhodný i pro klasické pečení.
Tip! Vyzkoušejte pečený králičí hřbet v hořčičné omáčce:
Šalotky nakrájejte na proužky, česnek na tenké plátky. Hřbet ze všech stran osolte a opepřete. Pak jej poprašte hladkou moukou a zprudka zatáhněte na rozpáleném oleji. Maso vyjměte a ve výpeku zpěňte cibuli s česnekem. Podlijte vínem a vývarem a nechte chvíli odvařit. Vmíchejte hořčici, trochu soli a pepře a vložte maso zpět. Duste 10–15 minut doměkka. Podávejte ozdobené bylinkami, jako příloha se brambor.
O výrobci
Rabbit – Trhový Štěpánov je česká společnost, jejíž historie se začala psát roku 1991. Podnik se specializuje na zpracování králičího a kuřecího masa. Mimo to se zabývá výrobou tradičních uzenin. Při zpracování masa využívá nejmodernější technologie.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
RABBIT Trhový Štěpánov, a.s.
Sokolská 302
Trhový Štěpánov, 257 63
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Králičí maso čerstvé, chlazené |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 430 kJ/102 kCal |
Tuky | 1.6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.59 g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | 21.3 g |
Sůl | 0.12 g |
Vláknina | g |