Rabbit Králičí hřbet bez kosti

cca 0,52 kg
cca 208,55 Kč 399,90 Kč/kg
Země původu: EU,

Chlazený ručně vykostěný čerstvý králičí hřbet.

Králičí maso je jedním z nejlepších zdrojů živočišných bílkovin. U nás není jeho konzumace příliš častá, ale je to vskutku dietní pochoutka. Jde o málo tučné maso, které obsahuje nejméně cholesterolu v porovnání s ostatními běžnými druhy masa.

Společnost Rabbit – Trhový Štěpánov zpracovává živé králíky v České republice z tuzemských a zahraničních chovů (Slovensko, Maďarsko, Polsko).

Použití

Doporučujeme k přípravě lahodné rolády, ale je vhodný i pro klasické pečení.

Vyzkoušejte pečený králičí hřbet v hořčičné omáčce:

Šalotky nakrájejte na proužky, česnek na tenké plátky. Hřbet ze všech stran osolte a opepřete. Pak jej poprašte hladkou moukou a zprudka zatáhněte na rozpáleném oleji. Maso vyjměte a ve výpeku zpěňte cibuli s česnekem. Podlijte vínem a vývarem a nechte chvíli odvařit. Vmíchejte hořčici, trochu soli a pepře a vložte maso zpět. Duste 10–15 minut doměkka. Podávejte ozdobené bylinkami, jako příloha se brambor.

O výrobci

Rabbit – Trhový Štěpánov je česká společnost, jejíž historie se začala psát roku 1991. Podnik se specializuje na zpracování králičího a kuřecího masa. Mimo to se zabývá výrobou tradičních uzenin. Při zpracování masa využívá nejmodernější technologie.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

RABBIT Trhový Štěpánov, a.s.
Sokolská 302
Trhový Štěpánov, 257 63
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.