- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční uzená plec se vyrábí v technologickém postupu, kde dochází jak k provaření, tak k následnému kouření v udírně na bukových štěpkách.
Použití
Uzená plec je maso, se kterým připravíte rychlý oběd. Protože se jedná o tepelně upravené maso, stačí ohřát a s bramborovou kaší máte vynikající oběd či večeři.
O výrobci
Uzenářskou výrobnu a prodej čerstvého výsekového masa založil roku 1927 Ladislav Strejček v Jehnicích u Brna. V roce 1990 se rodina vrátila ke své tradici. Dnes na 26 prodejních místech nabízí širokou škálu masa a masných výrobků vysoké kvality z vlastních receptur. Přes malý počet zaměstnanců se neustále rozšiřuje.
Skladování
Uchovávejte v chladu při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Strejček, s.r.o.
Palackého nám. 76/12
621 00, Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
Česká republika