![](https://www.rohlik.cz/cdn-cgi/image/f=auto,w=500,h=500,q=75/https://cdn.rohlik.cz/images/grocery/products/1353979/1353979-1600773692.jpg)
Filip Töpfer
Kachní stehno Mulard
cca 0,57 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Stehno z kachny plemene Mulard. Díky delší době výkrmu a šlechtění jsou jednotlivé části těla kachny daleko větší. Kachny jsou krmeny speciální směsí krmiva s vysokým obsahem kukuřice zvýrazňující jejich chuť.
Balení obsahuje jedno či dvě stehna dle celkové hmotnosti balení.
Použití
Stehna jsou ideální především k pečení, využít je můžete ale i při grilování nebo je lze například vyudit.
Tip! Připravte si pečená kachní stehýnka s červeným zelím a karlovarským knedlíkem:
Stehna důkladně očistěte a zbavte případných zbytků z peří. Vložte je do pekáčku, řádně je osolte, posypte drceným kmínem, zakápněte trochou oleje a podlijte malým množstvím vody. Pekáč přikryjte pokličkou a vložte do předem vyhřáté trouby, nechte péct na cca 190 °C asi půl hodiny, aby se hezky maso zatáhlo. Poté snižte teplotu na cca 160 °C a pečte další 1,5 hodiny. Občas stehna polijte výpekem a převraťte je, aby se hezky propekla. Podávejte se sladkým červeným zelím a domácím karlovarským knedlíkem.
O výrobci
Husí játra od Filipa Töpfera je česká společnost, jejíž příběh se píše již několik desítek let. Podnik vychází z poctivých a řemeslných tradic, které používaly naše babičky. Zaměřuje se na výrobu masných lahůdek z tučných husích nebo kachních jater foie gras, anebo prodej jejich masa. Všechna drůbež je dovážená z maďarských farem.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Filip Töpfer
Budečská 851/28
120 00, Praha 2
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Kachní stehna chlazená |