Filip Töpfer

Kachní stehno Mulard

cca 0,6 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ

cca

 205,41 Kč 340,70 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Maďarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Stehno z kachny plemene Mulard. Díky delší době výkrmu a šlechtění jsou jednotlivé části těla kachny daleko větší. Kachny jsou krmeny speciální směsí krmiva s vysokým obsahem kukuřice zvýrazňující jejich chuť.

Balení obsahuje jedno či dvě stehna dle celkové hmotnosti balení.

Použití

Stehna jsou ideální především k pečení, využít je můžete ale i při grilování nebo je lze například vyudit.

Tip! Připravte si pečená kachní stehýnka s červeným zelím a karlovarským knedlíkem:

Stehna důkladně očistěte a zbavte případných zbytků z peří. Vložte je do pekáčku, řádně je osolte, posypte drceným kmínem, zakápněte trochou oleje a podlijte malým množstvím vody. Pekáč přikryjte pokličkou a vložte do předem vyhřáté trouby, nechte péct na cca 190 °C asi půl hodiny, aby se hezky maso zatáhlo. Poté snižte teplotu na cca 160 °C a pečte další 1,5 hodiny. Občas stehna polijte výpekem a převraťte je, aby se hezky propekla. Podávejte se sladkým červeným zelím a domácím karlovarským knedlíkem.

O výrobci

Husí játra od Filipa Töpfera je česká společnost, jejíž příběh se píše již několik desítek let. Podnik vychází z poctivých a řemeslných tradic, které používaly naše babičky. Zaměřuje se na výrobu masných lahůdek z tučných husích nebo kachních jater foie gras, anebo prodej jejich masa. Všechna drůbež je dovážená z maďarských farem.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. 

Výrobce

Filip Töpfer
Budečská 851/28
120 00, Praha 2
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 8 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kachní stehna chlazená