
Řeznictví Pavlíček
Řeznictví Pavlíček Strejčkova klobása
cca 230 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Strejčkova klobása je vyrobená z vepřového masa.
Při výrobě je zapotřebí hrubě namleté vepřové maso a tradiční receptura. Poté se nechá klobása zaudit kouřem, který slouží také jako konzervant. Klobása má vysoký podíl masa a velmi nízký obsah soli.
Balení obsahuje 2 kusy klobás. Tepelně opracovaný, masný výrobek.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o. je rodinná společnost zabývající se výrobou a prodejem masa a uzenin. Portfolio uzenin nabízí nejen párky a klobásy, ale také trvanlivé a fermentované salámy jako je uherský salám, klobásy nebo točený salám. Dále tamější speciality jako jsou šunky a měkké salámy, a nakonec vařené masné výrobky, které zahrnují jaternice nebo tlačenky. Tento produkt značky Naše Miroslav je výsledkem spolupráce mezi Sklizeno a Řeznictvím a uzenářstvím Jan Pavlíček.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o.
Masarykovo náměstí 966
675 71 Náměšť nad Oslavou
Česká republika
Trvanlivost
Vepřové maso 95%; pitná voda; jedlá sůl s jódem, cibule,pepř černý,koriandr; dextróza; konzervant dusitan sodný; stabilizátory trifosforečnany; antioxidant erythorban sodný. Vepřové jedlé střívko. Baleno vakuově.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1184 kJ/283 kCal |
Tuky | 25 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9 g |
Sacharidy | 2 g |
z toho cukry | 0.4 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 3 g |
Vláknina | 0 g |