Řeznictví Pavlíček

Řeznictví Pavlíček Strejčkova klobása

cca 220 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY

Od českého farmáře

cca

 87,00 Kč 389,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Doručení až k vám domů? S námi bez debat!

Užijte si doručení do 15 minut. Od kartáčku na zuby až po opravdu těžké bedny. Úsměv přibalen :)

Strejčkova klobása je vyrobená z vepřového masa.

Při výrobě je zapotřebí hrubě namleté vepřové maso a tradiční receptura. Poté se nechá klobása zaudit kouřem, který slouží také jako konzervant. Klobása má vysoký podíl masa a velmi nízký obsah soli. 

Tepelně opracovaný, masný výrobek.

Použití

Určeno k přímé konzumaci. 

O výrobci 

Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o. je rodinná společnost zabývající se výrobou a prodejem masa a uzenin. Portfolio uzenin nabízí nejen párky a klobásy, ale také trvanlivé a fermentované salámy jako je uherský salám, klobásy nebo točený salám. Dále tamější speciality jako jsou šunky a měkké salámy, a nakonec vařené masné výrobky, které zahrnují jaternice nebo tlačenky. Tento produkt značky Naše Miroslav je výsledkem spolupráce mezi Sklizeno a Řeznictvím a uzenářstvím Jan Pavlíček.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o.
Masarykovo náměstí 966
675 71 Náměšť nad Oslavou
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso95 %
Voda
Jedlá sůl s jódem
Přírodní koření
Cibule
Pepř
Koriandr
Dextróza
Extrakty koření
Konzervant
E250 - Dusitan sodný
E451 - Trifosforečnany
Antioxidant
E316 - Erythorban sodný
Tuk35 %
Sůl2.5 %
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.