
Řeznictví Pavlíček
Řeznictví Pavlíček Lahůdková tlačenka 2 plátky
cca 230 gZÁRUKA ČERSTVOSTI
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Lahůdková tlačenka vyrobená z vepřového masa. Tlačenka se vyrábí pomocí tradiční receptury z větších a menších kousků vepřového masa. Kousky masa se poté naloží do živočišného rosolu. Tlačenka má vysoký podíl masa a nízký obsah soli.
- Balení obsahuje 2 plátky tlačenky.
- Tepelně opracovaný, masný výrobek.
- Baleno ve vakuu.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Podávejte s cibulí, octem a čerstvě namletým pepřem.
O výrobci
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o. je rodinná společnost zabývající se výrobou a prodejem masa a uzenin. Portfolio uzenin nabízí nejen párky a klobásy, ale také trvanlivé a fermentované salámy jako je uherský salám, klobásy nebo točený salám. Dále tamější speciality jako jsou šunky a měkké salámy, a nakonec vařené masné výrobky, které zahrnují jaternice nebo tlačenky. Tento produkt značky Naše Miroslav je výsledkem spolupráce mezi Sklizeno a Řeznictvím a uzenářstvím Jan Pavlíček.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o.
Masarykovo náměstí 966
675 71 Náměšť nad Oslavou
Česká republika
Trvanlivost
Složení: Vepřové maso; vývar; vepřové droby; vepřové kůže; jedlá sůl s jódem 2,3%; směs přírodního koření; česnek; ocet
Aby si farmářské čerstvé výrobky zachovaly co nejvíce živin a skvělou chuť, jsou vyrobeny s naprostým minimem konzervačních látek. Proto je třeba očekávat kratší trvanlivost než u běžných průmyslových „čerstvých“ výrobků. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin