
Naše Miroslav Vinná klobása
cca 250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY
cca
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vinná klobása vyrobená z vepřového a hovězího masa.
Při výrobě se jemně namele vepřové a hovězí maso. Do směsi se přidají žemle, a nakonec se nechá vinná klobása namočit do bílého vína a mléka.
Za doložený, tedy 100% český původ masa a receptur ručí Sklizeno, stejně jako za kvalitu a čerstvost všech produktů s maximálním obsahem masa.
Použití
Vinnou klobásu před konzumací osmažte na pánvi. Podávejte s bramborovým salátem nebo braborovou kaší.
O výrobci
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o. je rodinná společnost zabývající se výrobou a prodejem masa a uzenin. Portfolio uzenin nabízí nejen párky a klobásy, ale také trvanlivé a fermentované salámy jako je uherský salám, klobásy nebo točený salám. Dále tamější speciality jako jsou šunky a měkké salámy, a nakonec vařené masné výrobky, které zahrnují jaternice nebo tlačenky. Tento produkt značky Naše Miroslav je výsledkem spolupráce mezi Sklizeno a Řeznictvím a uzenářstvím Jan Pavlíček.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o.
Masarykovo náměstí 966
675 71 Náměšť nad Oslavou
Česká republika