Řeznictví a uzenářství U Dolejších

U Dolejších Vorařská klobása

cca 290 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY

Od českého farmáře

cca

 102,00 Kč 349,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezlepkové vorařské klobásy z vepřového masa. Balení obsahuje 2 nožičky.

Tradiční klobása oblíbená u všech gurmánů i trapmů! Jako surovina do vorařské klobásy se používá vepřová plec nakrájená na půlcentimetrové kostičky. Uzeniny a masné speciality se v Davli připravují podle původních rodinných receptur. Charakteristická je svou jemností díky libovému masu, ze kterého je vyráběna a výraznou, zauzenou chutí a vůní.

Použití

Nejlépe chutná s hořčicí, křenem a chlebem. Z klobásy můžete připravit i pohoštění pro své přátelé ve formě masových mís.

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 4 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřová plec 60 %
Vepřový bok18 %
Voda
Jedlá sůl
Směs koření
Stabilizátory
E451 - Trifosforečnany
E250 - Dusitan sodný
Cukr
Antioxidant
E316 - Erythorban sodný
Jedlé vepřové střevo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota874 kJ/210 kCal
Tuky15 g
z toho nasycené mastné kyseliny4.5 g
Sacharidy2 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny16.5 g
Sůl2.2 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.