

Řeznictví a uzenářství U Dolejších
U Dolejších Vorařská klobása
cca 290 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bezlepkové vorařské klobásy z vepřového masa. Balení obsahuje 2 nožičky.
Tradiční klobása oblíbená u všech gurmánů i trapmů! Jako surovina do vorařské klobásy se používá vepřová plec nakrájená na půlcentimetrové kostičky. Uzeniny a masné speciality se v Davli připravují podle původních rodinných receptur. Charakteristická je svou jemností díky libovému masu, ze kterého je vyráběna a výraznou, zauzenou chutí a vůní.
Použití
Nejlépe chutná s hořčicí, křenem a chlebem. Z klobásy můžete připravit i pohoštění pro své přátelé ve formě masových mís.
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.
Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřová plec | 60 % |
Vepřový bok | 18 % |
Voda | |
Jedlá sůl | |
Směs koření | |
Stabilizátory | |
E451 - Trifosforečnany | |
E250 - Dusitan sodný | |
Cukr | |
Antioxidant | |
E316 - Erythorban sodný | |
Jedlé vepřové střevo |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 874 kJ/210 kCal |
Tuky | 15 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4.5 g |
Sacharidy | 2 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 16.5 g |
Sůl | 2.2 g |
Vláknina | 0 g |