- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
Bohatá medová omáčka s hrubozrnnou hořčicí. Obsahuje 17% kvalitní dijonské hořčice a celých 12% medu. Skvělá na glazování kuřete, nebo jako dip k nakrájené zelenině. Vyrobeno ve Francii.
Vlastnosti produktu:
- kombinace dijonské hořčice s medem
- vyrobena z kvalitních surovin
- výborná k pečení nebo jako dip
Už jste někdy našli v lednici jogurt měsíc po záruce, nebo plesnivou mrkev? Alespoň občas se to stane každému z nás. Na světě se vyplýtvá neuvěřitelné množství jídla. Vyhodí se asi třetina všech vyprodukovaných potravin.
Hlavní myšlenka nové kampaně Hellmann’s navazuje na dlouhodobě zodpovědný postoj značky k potravinám a vyzývá všechny spotřebitele k ohleduplnosti při jejich konzumaci. Cílem je upozornit na tzv. fenomén prázdné lednice, který popisuje situaci, kdy lidem často chybí fantazie, jak z jednotlivých ingrediencí, které mají běžně doma, vytvořit chutné jídlo. Sloužit k tomu mají inspirativní recepty a rady, jak jídlo správně skladovat. Jídlo je příliš dobré na to, aby se jím plýtvalo. #stredabezezbytku
Značka Hellman´s se narodila před více než 100 lety v New Yorku. Značku vytvořil Richard Hellmann ve svém obchůdku s delikatesami v New Yorku, kde prodával nejprve skvělou majonézu a postupně přidával další produkty. Své první výrobky ovazoval modrou stuhou na znamení té nejvyšší kvality. Výrobky Hellmann´s jsou i nyní synonymem kvality. Stejně tak modrá stuha je stále součástí značky.
Použití
Výborně se hodí k vepřovému masu. Skvěle se vyjímá taky v kombinaci s grilovaným sýrem nebo pečenými bramborami.
O výrobci
Výrobky značky Hellmann´s jsou u českých hospodyněk již dlouho oblíbené díky vynikající kvalitě a chuti. Hellmann´s je v současné době nejprodávanější značkou majonézy, tatarské omáčky, kečupů, hořčic, grilovacích omáček a salátových dresinků v České republice.
Čeští spotřebitelé mohli poprvé ochutnat výrobky Hellmann´s v roce 1992, kdy firma Best Foods koupila od tehdejších státních Drůbežářských závodů výrobní závod v Zábřehu na Moravě a začala tam vyrábět majonézu a tatarskou omáčku Hellmann´s. V roce 2000 převzala tehdy již nadnárodní firmu Best Foods britská národní korporace Unilever, která zaujímá jedno z předních míst nejen v potravinářském průmyslu.
Skladování
Skladujte při teplotě 5–15 °C. Po otevření skladujte při teplotě 5–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů.
Výrobce
UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2487/18
180 00, Praha 8
Česká republika
Složení
Řepkový olej | 45 % |
Dijonská hořčice | 17 % |
Voda | |
Hořčičná semena | |
Ocet kvasný lihový | |
Jedlá sůl | |
Voda | |
Med | 12 % |
Pasterovaný vaječný žloutek | 3.3 % |
Ocet kvasný lihový | |
Cukr | |
Hořčičná semena | 2 % |
Jedlá sůl | |
Kyselina | |
E270 - Kyselina mléčná | |
Zahušťovadlo | |
E412 - Guma guar | |
E415 - Xanthan | |
Citronová kůra | |
Konzervant | |
E202 - Sorban draselný | |
Nutriční hodnoty na 100 g
2089 kJ/506 kcal | |
49 g | |
4 g | |
14 g | |
13 g | |
2.3 g | |
1.8 g | |
0 g |
Alergeny
Vejce |
Hořčice |