- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
Delikátní krémová omáčka s rajčatovou pastou, dijonskou hořčicí a s malými kousky karamelizované cibulky, které dodají omáčce nasládlou chuť. Obsahuje 12 % karamelizované cibulky. Kvalitní burgerová omáčka, která vaše domácí burgery pozvedne na novou úroveň!
Vlastnosti produktu:
- kombinuje chuť majonézy, dijonské hořčice a rajčat s cibulkou
- vyrobena z kvalitních surovin
- vhodná pro vegetariány
- vejce z volného výběhu
- výborná k burgeru
Už jste někdy našli v lednici jogurt měsíc po záruce, nebo plesnivou mrkev? Alespoň občas se to stane každému z nás. Na světě se vyplýtvá neuvěřitelné množství jídla. Vyhodí se asi třetina všech vyprodukovaných potravin.
Hlavní myšlenka nové kampaně Hellmann’s navazuje na dlouhodobě zodpovědný postoj značky k potravinám a vyzývá všechny spotřebitele k ohleduplnosti při jejich konzumaci. Cílem je upozornit na tzv. fenomén prázdné lednice, který popisuje situaci, kdy lidem často chybí fantazie, jak z jednotlivých ingrediencí, které mají běžně doma, vytvořit chutné jídlo. Sloužit k tomu mají inspirativní recepty a rady, jak jídlo správně skladovat. Jídlo je příliš dobré na to, aby se jím plýtvalo. #stredabezezbytku
Značka Hellman´s se narodila před více než 100 lety v New Yorku. Značku vytvořil Richard Hellmann ve svém obchůdku s delikatesami v New Yorku, kde prodával nejprve skvělou majonézu a postupně přidával další produkty. Své první výrobky ovazoval modrou stuhou na znamení té nejvyšší kvality. Výrobky Hellmann´s jsou i nyní synonymem kvality. Stejně tak modrá stuha je stále součástí značky.
Použití
Skvěle se hodí k bílému masu, rybám nebo ke grilované zelenině. Vyzkoušejte ji také k mořským plodům!
O výrobci
Výrobky značky Hellmann´s jsou u českých hospodyněk již dlouho oblíbené díky vynikající kvalitě a chuti. Hellmann´s je v současné době nejprodávanější značkou majonézy, tatarské omáčky, kečupů, hořčic, grilovacích omáček a salátových dresinků v České republice.
Čeští spotřebitelé mohli poprvé ochutnat výrobky Hellmann´s v roce 1992, kdy firma Best Foods koupila od tehdejších státních Drůbežářských závodů výrobní závod v Zábřehu na Moravě a začala tam vyrábět majonézu a tatarskou omáčku Hellmann´s. V roce 2000 převzala tehdy již nadnárodní firmu Best Foods britská národní korporace Unilever, která zaujímá jedno z předních míst nejen v potravinářském průmyslu.
Skladování
Skladujte při teplotě 5–15 °C. Po otevření skladujte při teplotě 5–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů.
Výrobce
UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2487/18
180 00, Praha 8
Česká republika
Složení
Řepkový olej | 35 % |
Voda | |
Karamelizovaná cibule | 12 % |
Cibule | |
Řepkový olej | |
Hnědý cukr | |
Rajčatový protlak | 5 % |
Ocet kvasný lihový | |
Okurky v nálevu | |
Okurky | |
Voda | |
Ocet kvasný lihový | |
Dijonská hořčice | 4 % |
Voda | |
Hořčičná semena | |
Ocet kvasný lihový | |
Jedlá sůl | |
Modifikovaný bramborový škrob | |
Vegetariánská worcestrová omáčka | |
Ocet kvasný lihový | |
Bílý vinný ocet | |
Sladový ocet (z ječmene) | |
Voda | |
Sladový extrakt (z ječmene) | |
Cukr | |
Jedlá sůl | |
Bílé víno | |
Sladina | |
Přírodní aroma | |
Kvasničný extrakt | |
Extrakt z koření | |
Pasterovaný vaječný žloutek | |
Cukr | |
Jedlá sůl | |
Směs koření | |
Paprika mletá | |
Černý pepř | |
Římský kmín mletý | |
Kajenský pepř | |
Vaječný žloutek v prášku | |
Kyselina | |
E270 - Kyselina mléčná | |
Kopr | |
Zahušťovadlo | |
E412 - Guma guar | |
Koncentrovaná citronová šťáva | |
Konzervant | |
E202 - Sorban draselný | |
Koncentrovaná citronová šťáva | |
Nutriční hodnoty na 100 g
1585 kJ/379 kcal | |
37 g | |
3.2 g | |
10 g | |
5.1 g | |
1.4 g | |
1.7 g | |
0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Hořčice |