Pštrosí Vršek

Pštrosí Vršek Pštrosí klobása

cca 430 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 9 DNŮ

Prémiová kvalitaOd českého farmáře

cca

 262,00 Kč 603,70 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Výjimečnost a jemnost, takto jednoduše a zároveň přesně se dá popsat tato vynikající pštrosí klobása. Výjimečná chuť, na kterou jen tak nezapomenete, její jemné zpracování a vysoký podíl masa (94 %) jsou naprostým skvostem, který vás jistě nadchne. 

Tato klobása je vyrobena takzvaně „postaru“, to znamená s použitím běžné kuchyňské soli. Maso je až 5 dnů naloženo v soli a až poté se přistoupí k samotnému zpracování. Během výroby byl kladen důraz na zachování charakteristické chuti pštrosího masa.

  • uzené na bukovém dřevě
  • klobáska lze sušit

Použití 

Klobása chutná ještě lépe, když ji necháte vysušit při běžné pokojové teplotě po dobu 3 dnů.

Ze pštrosí klobásy můžete připravit pohoštění ve formě masových mís, kde bude klobása nakrájená na kolečka. Klobásu můžete přidat také do jídel, kde Vám zpestří chuť, např. zelňačka nebo bramborový guláš. Vytvořit z ní můžete ovšem i vynikající pokrmy jako je brazilská feijoada nebo staročeské lokše. 

O výrobci

Historie Pštrosího Vršku Wieder se začala psát již v roce 1993. Prvním impulzem, který pomohl tomu, že farma Wieder začala chovat pštrosy jako první v České republice, byla vášeň Pavla Wiedra staršího.

Dlouholetá zkušenost s chovem neobvyklého druhu nelétavého ptáka dala ty nejlepší podmínky k tomu, jak vychovat a reprodukovat zdravé jedince v krásném prostředí farmy na zelené louce. Díky tomu se může Pštrosí Vršek Wieder pyšnit jakostní třídou číslo 1.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Pštrosí Vršek Wieder 
1. Máje 258 
747 35 Hněvošice
Česká republika

Zpracováno a baleno

ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ LATOŇ s. r. o.
Na Kopci 92
74731 Chlebičov
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 9 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pštrosí maso55 %
Vepřové maso39 %
Sůl2 %
Koření