
Řeznictví a uzenářství U Dolejších
U Dolejších Martinův myslivecký salám
cca 400 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 14 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Největší výběr ze supermarketů, farmářských obchodů, lékáren a dalších.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Martinův myslivecký salám je suchý, tvrdý salám v celku.
Martinův salám se vyrábí podle tradiční rodinné receptury z jemně umletého hovězího a vepřového masa. Do masové směsi se přidá směs mysliveckých bylinek, které jsou pro jeho chuť charakteristické. Nakonec přichází na řadu tradiční fermentování a následné sušení, které trvá cca měsíc. Při řezu se vyznačuje atraktivní mozaikou z hrubých tukových zrn.
Potravinářský výrobek Středočeského kraje 2017. Masný výrobek trvanlivý, fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 140 g surovin.
Použití
Salám je ideální na svačinu s pečivem. Může být však oblohou salámových mís na různých oslavách a rautech.
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.
Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso |
Vepřové sádlo |
Hovězí maso |
Jedlá sůl |
cukr |
Směs koření |
Stabilizátor |
E250 - Dusitan sodný |
Aroma |
Startovací kultury |
Antioxidant |
E316 - Erythorban sodný |
Bez lepku |
Nejedlý obal |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1755 kJ/423 kCal |
Tuky | 34.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 11.5 g |
Sacharidy | 4.1 g |
z toho cukry | 2.1 g |
Bílkoviny | 24.7 g |
Sůl | 4.2 g |
Vláknina | g |