Naše maso Papriková klobása

cca 220 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 26 DNŮ

Od českého farmářePrémiová kvalita
Vyprodáno. Očekáváme dnes.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Český původ na Rohlíku
Země původu: Česká republika,

Lahodná papriková klobása prémiové kvality.

Klobása je vyrobená ze směsi hovězího masa z čestru a vepřového masa z přeštíků. Naráží se do přírodního vepřového střeva, udí studeným kouřem a pak suší tři týdny. Má krásnou vůni po paprice.

Snažíme se pro vás zajistit výrobky po celý týden, ale bohužel to nyní není vždy možné vzhledem k omezené kapacitě našich dodavatelů a jejich snaze zachovat nejvyšší kvalitu a dobře odvedenou práci.

Použití

Nakrájejte si ji na tenká kolečka k vínu nebo pivu. Podávejte při pokojové teplotě.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 26 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.