

Naše maso
Naše maso Papriková klobása
cca 210 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 25 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Největší výběr ze supermarketů, farmářských obchodů, lékáren a dalších.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Lahodná papriková klobása prémiové kvality.
Klobása je vyrobená ze směsi hovězího masa z čestru a vepřového masa z přeštíků. Naráží se do přírodního vepřového střeva, udí studeným kouřem a pak suší tři týdny. Má krásnou vůni po paprice.
Snažíme se pro vás zajistit výrobky po celý týden, ale bohužel to nyní není vždy možné vzhledem k omezené kapacitě našich dodavatelů a jejich snaze zachovat nejvyšší kvalitu a dobře odvedenou práci.
Použití
Nakrájejte si ji na tenká kolečka k vínu nebo pivu. Podávejte při pokojové teplotě.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso |
Hovězí maso |
Vepřové sádlo |
Dusitanová solící směs |
Čerstvý český česnek |
Černý pepř |
Sladká paprika |
Kmín |
Chilli |
Cukr |
E250 - Dusitan sodný |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2309 kJ/558 kCal |
Tuky | 50.3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17.9 g |
Sacharidy | 1.4 g |
z toho cukry | 1.2 g |
Bílkoviny | 24.8 g |
Sůl | 3.5 g |
Vláknina | g |