

Naše maso Pražská šunka z přeštického prasete
cca 220 gcca
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vynikající šunku prémiové kvality.
Šunka nejvyšší jakosti je vyrobená podle české původní receptury – pouze nasolená se nechává vyzrát tři až čtyři týdny.
Použití
Její jemná chuť nejlépe vynikne, když šunku nakrájíte na tenké plátky a vychutnáte si ji se smetanovým křenem. Podávejte při pokojové teplotě.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika