

Naše maso Náš turista
cca 200 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ
cca
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Výborný salám prémiové kvality.
Turistický salám je vyrobený ze směsi vepřového masa z přeštíků a hovězího z čestru. Tři týdny se suší a má bohatou kořeněnou chuť i vůni.
Použití
Nakrájejte si ho na tenká kolečka k vínu nebo pivu. Nebo dejte mezi dva chleby a vyražte na výlet. Podávejte při pokojové teplotě.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–4 °C. Po otevření obalu ihned spotřebujte.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika