Naše maso Turistická klobása

cca 230 g
Od českého farmářePrémiová kvalita
cca 149,00 Kč 649,90 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Výborná turistická klobása prémiové kvality.

Voňavá klobása je vyrobená z vepřového masa z přeštíků a hovězího z čestru, produkt je narážen do přírodních vepřových střev. Výrobek je lehce zauzený studeným kouřem a pak tři týdny sušený.

Použití

Nakrájejte si ji na tenká kolečka a vychutnejte k vínu nebo pivu. Podávejte při pokojové teplotě.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte při teplotě 1–4 °C. Po otevření obalu ihned spotřebujte.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 24 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.