Naše maso

Naše maso Turistická klobása

cca 230 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 22 DNŮ

Prémiová kvalitaOd českého farmáře

cca

 162,00 Kč 709,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Zákazníci Rohlik milují!

Důkazem je více než 22 tisíc hodnocení v Googlu s průměrnou hodnotou 4,9 hvězdičky. Nakupujte u nás a zamilujte se také.

Výborná turistická klobása prémiové kvality.

Voňavá klobása je vyrobená z vepřového masa z přeštíků a hovězího z čestru, produkt je narážen do přírodních vepřových střev. Výrobek je lehce zauzený studeným kouřem a pak tři týdny sušený.

Použití

Nakrájejte si ji na tenká kolečka a vychutnejte k vínu nebo pivu. Podávejte při pokojové teplotě.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte při teplotě 1–4 °C. Po otevření obalu ihned spotřebujte.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 22 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso
Hovězí maso
Vepřové sádlo
Dusitanová nakládací sůl
Jedlá sůl
Koření
Česnek
Cukr
E250 - Dusitan sodný

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota2309 kJ/558 kCal
Tuky50.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny17.9 g
Sacharidy1.4 g
z toho cukry1.2 g
Bílkoviny24.8 g
Sůl3.5 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.