
Naše maso Lovecký salám
cca 420 gcca
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Výborný lovecký salám prémiové kvality.
Trvanlivý salám se udí dva dny studeným kouřem a pak se nechá ještě minimálně tři týdny přirozeně sušit. Vyrábí se ze směsi vepřového masa z přeštíků a hovězího z čestru a je narážen do přírodního hovězího střeva.
Použití
Nakrájejte na tenké plátky a dejte si ho na chleba s máslem, k pivu nebo vínu. Podávejte při pokojové teplotě.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–4 °C. Po otevření obalu ihned spotřebujte.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika