
Qualivo Hovězí steak vysoký roštěnec
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
Hovězí steak vysoký roštěnec pocházející z prémiového masa Qualivo.
- Zabaleno: ve vakuu
- Mokré zrání: 14 dní
Maso od společnosti Maso z Choťovic zraje před prodejem 14 dní. Jedná se o mokré zrání. Maso pochází výhradně z mladých býků.
Tmavé hovězí maso vyniká svou silnou chutí. Hovězí pupek je vhodný pro vaření i dušení. Díky svému jemnému mramorování se skvěle hodí i pro grilování. Flank steak má intenzivní chuť a přitom jeho příprava je velmi rychlá a jednoduchá.
Za luxusním masem z Qualiva nestojí žádný trik. Jen náležitá péče o každé zvíře, respekt k jeho potřebám a špičkové krmivo podle švýcarské receptury. Maso od Qualiva se může pyšnit svou kvalitou:
- výjimečně jemné a chutné
- vždy skvělé díky stabilní kvalitě
- atraktivní struktura a barva bez nežádoucích pachutí (obzvláště u tuku)
- vysoký kulinářský zážitek i z běžnějších řezů
Qualivo je prémiové maso produkované podle unikátní švýcarské metody krmení a chovu s důrazem na imunitu a zdraví zvířat. Výsledkem je velice křehké, lehce stravitelné maso s krátkou dobou kuchyňské úpravy.
Qualivo je prémiová značka masa nejvyšší kvality. Sofistikovaný koncept chovu a prémiové krmivo zabezpečuje špičkovou úroveň zdraví zvířat a skvělou chuť masa. Jednoznačný rozdíl ve stabilitě kvality v čase, krátké době kuchyňské úpravy spojené s prémiovou křehkostí, chutí, barvou a strukturou masa je potvrzeno dlouhodobou existencí této značky.
Celý systém byl implementován ve Švýcarsku již v roce 1995 a dnes stojí na špičce nejvyšších etických a environmentálních standardů s důrazem na dosažení nejvyšší kvality a bezpečnosti potravin pro konzumenty. Zvířata žijí v čistém prostředí a chov je prostý genetických modifikací, hormonů, antibiotik a dalších nadužívaných medikací.
Maso pochází z německého chovu, porážka proběhla v Německu, porcování na farmě v Choťovicích.
Použití
Recept na rib eye steak:
Maso opláchneme studenou vodou, osušíme a krájíme přes vlákna. Potřeme trochou olivového oleje. Před vložením na pánev necháme maso uležet cca 30 minut. Nekořeníme.
Po odležení maso vložíme na rozpálenou pánev. Opečeme z každé strany cca 2,5–3 minuty. Poté maso vložíme na pekáč do předehřáté trouby (220 °C z obou stran). Pečeme 5 minut na medium, 8–10 minut na well-done.
Po upečení necháme maso odpočinout venku pod pokličkou. Nakonec osolíme a opepříme. Podáváme se steakovými hranolkami a barbecue omáčkou, případně s fazolovými lusky a opečenou slaninkou. Dobrou chuť!
O výrobci
Maso z Choťovic je rodinná farma zabývající se především chovem a porážkou prasat. Další činností je porcování nejen vepřového, ale všech druhů zvířat. Cílem firmy je nabízet zákazníkům kvalitní výrobky z masa té nejvyšší kvality.
Hlavní rozdíl oproti tradičnímu, čistě organickému nebo konvenčnímu způsobu produkce masa, je způsob krmení. Zvířata jsou krmena výhradně krmnými směsmi Qualivo, senem nebo slámou. Krmivo je vyráběno buď přímo společností Hofmann Nutrition AG, nebo je mícháno podle jejích receptur. Obsahuje striktně kontrolované a vysoce kvalitní komponenty, které jsou optimálně přizpůsobeny věku a vývoji zvířat. Qualivo zvířata jsou vždy perfektně krmena a vybalancována.
Skladování
Uchovávejte při teplotě 1–5 °C.
Výrobce
Maso Na Farmě
Choťovice 134
289 05 Žehuň
okres Kolín
Složení
Hovězí vysoký roštěnec |
Nutriční hodnoty na 100 g
909 kJ/ kcal | |
g | |
g | |
g | |
g | |
g | |
g | |
g |