Livsane

LIVSANE Sirup proti kašli 200ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
149,90 Kč 149,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Zdravotnický prostředek. LIVSANE Islandský lišejník proti kašli je zdravotnický prostředek pro zmírnění kašle a zklidnění sliznice krku. Přísady výtažku z islandského lišejníku a výtažky ze slézu pokrývají podrážděnou sliznici jako ochranný film, který ji chrání před dalším podrážděním. Kromě toho mají obsažené látky zklidňující účinek a zajišťují tak rychlejší obnovu podrážděné sliznice. Zablokování určitých podnětů, které dráždí sliznici, může zmírnit příčinu kašle. S medovou příchutí. Bez alkoholu, chemických/ umělých barev, lepku a laktózy. Vhodné pro vegetariány. Livsane Islandský lišejník proti kašli by neměl být používán nepřetržitě déle než 2 týdny. Balení: 200 ml.

Glukózový sirup, voda, sladidlo: sorbitol, sacharóza, extrakt ze slézu, med, extrakt z Islandského lišejníku, okyselovadlo: kyselina jablečná. Konzervační prostředky: sorbát draselný, benzoát sodný. Glukonát zinečnatý, sladidlo: sukralóza.

Dávkování: Děti od 2 let: 6 krát denně 2,5 ml. Dospělí: 6 krát denně 5 ml. Pro přesnou dávku použijte odměrku. Před použitím dobře protřepejte.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku.

Výrobce: PXG Pharma GmbH, Mannheim

EAN: 4059793002469