VICHY

VICHY MINÉRALBLEND Make-up č.1 CLAY 30ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
669,90 Kč 669,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

VICHY MINÉRALBLEND přirozeně krycí hydratační make-up s odstínem 01 CLAY. Vůbec poprvé Vichy představuje make-up, který hloubkově hydratuje pleť a to až na 16h. Díky svému složení a textuře zanechává pokožku viditelně zdravější bez známek únavy. Vytváří přirozeně sjednocenou pleť. Make-up Minéralblend respektuje všechny druhy kůže a odstíny pleti. Středně krycí s příjemně lehkou texturou. Make-up pomáhá zlepšit stav pokožky. Je obohacen o pleť pečující látky jako je voda, kyselina hyaluronová a minerální pigmenty. Testováno pod dermatologickou kontrolou. Obsah balení: 30 ml.

AQUA /WATER - GLYCERIN - CAPRYLYL M E T H I C O N E - P R O PA N E D I O L - DIMETHICONE - PENTYLENE GLYCOL - D I M E T H I C O N E / P E G - 1 0 / 1 5 CROSSPOLYMER - TRIETHOXYSILYLETHYL POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE - PARFUM / FRAGRANCE - SODIUM CHLORIDE - SODIUM HYALURONATE - SODIUM CITRATE - ALUMINA - PHENOXYETHANOL - ALCOHOL DENAT. - DISODIUM EDTA - TOCOPHEROL - ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE - CAPRYLYL GLYCOL - DIPROPYLENE GLYCOL - [ /- MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR : - CI 77891 / TITANIUMDIOXIDE - CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES].

Dávkování: Aplikujte fluidní make-up pro přirozeně prozářenou pleť každý den. Krok 1) Kápněte malé množství make-upu Minéralblend na hřbet ruky. Namočte štěteček nebo jednoduše vaše prsty do produktu. Krok 2) Aplikujte make-up stejnoměrně, od středu obličeje směrem ven. Krok 3) Rozetřete směrem ke krku a dejte pozor na dostatečně rozetření.

Výrobce: Loreal

EAN: 3337875641890