Hrozny bílé bezsemenné volné, střapec
cca 0,66 kgcca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čerstvé bílé hrozny bez pecek.
Použití
Hrozny se používají především k přímé konzumaci. Můžeme s nimi zdobit jednohubky, jsou vhodné jako doplněk k různým pomazánkám nebo jako lehká, zdravá svačinka.
Tip! Připravte si s námi lahodný koláč s hrozny.
Ze 2 bílků připravíme tuhý sníh, žloutky utřeme s 90 g práškového cukru a jedním vanilkovým cukrem a 120 g změklého másla do pěny. Přimícháme 1/4 kg měkkého tvarohu, 120 g polohrubé mouky s práškem do pečiva a tuhý sníh. Těsto rozetřeme do vymazané a vysypané kulaté formy s vyšším okrajem, poklademe na něj kuličky omytého a osušeného vína, posypeme mandlemi. Pečeme v předehřáté troubě při 170 °C asi 40 minut.
Přejeme dobrou chuť.
Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka! Hroznové víno můžete využít např. při přípravě ovocného salátu.
Skladování
Hrozny si nejlépe zachovají svou čerstvost při teplotě mezi -1 a 0 °C.
Hrozno bílé
Jakost I.