The Frozen Butcher

The Frozen Butcher Angus Burger 2 ks

250 g
Prémiová kvalitaMražené
126,50 Kč 506,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Akce pro Rohlíček: 107,52 Kč
Země původu: USA,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vynikající burgery z premiového mletého hovězího masa plemena Angus.

Speciálně vybrané pro Vás! Toto hovězí maso je opravdu potěšením pro milovníky hovězího masa po celém světě. Díky speciální metodě zmražení masa, si zachová svou autentičnost a hlavně prvotřídní kvalitu! Dobytek vyrůstá na pečlivě vyvážené stravě pro lepší chuť

Maso pocházející z plemena Angus je původem z hrabství Aberdeenshire a Angus ve Skotsku. Maso tohoto plemene patří mezi nejchutnější steaková masa pro svou specifickou chuť a výrazné mramorování. Je křehké, šťavnaté a voňavé. Maso má mnoho intramuskulárního tuku, díky tomu poskytuje intenzivní chuťový zážitek.

Použití

Hovězí burger vyndejte z papírového obalu a vložte na 9 hodin do lednice, aby maso mělo tu nejlepší chuť při tepelné úpravě. Maso můžete udělat na pánvi, grilu či v troubě.

Tip! Vyzkoušejte si výjimečný recept inspirovaný Thajskem na "Angry Angus burger" od The Frozen Butchers!

Fenykl nakrájíme na tenké proužky asi 2 mm a pokapeme olivovým olejem, citrónovou šťávou a ochutíme špetkou soli. Thajskou kari pastu vmícháme do majonézy a upečeme nebo ugrilujeme burgery. Na závěr přidáme trochu majonézy, fenyklového salátu a posypeme listy estragonu a ochutíme čerstvě mletým pepřem. Podáváme s vařenou pandanskou rýží a několika čerstvě nakrájenými listy koriandru. 

O výrobci

The Frozen Butchers je řeznictví, kde najdete to nejlepší maso z celého světa. Tamější řezníci používají moderní metody pro okamžité zamrazení při teplotách -35 °C, aby maso zůstalo vždy čerstvé a neobsahovalo konzervační látky. V portfoliu společnosti naleznete například hamburgery, steaky a carpaccio.

Skladování

Uchovávejte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezamrazujte. 

Výrobce

The Frozen Butcher
Industrieweg 66
2382 NW Zoeterwoude
Nizozemsko

Složení

Hovězí maso Angus100 %
Sůl

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1033 kJ/249 kCal
Tuky20 g
z toho nasycené mastné kyseliny10 g
Sacharidy1.3 g
z toho cukry1.3 g
Bílkoviny16 g
Sůl1 g
Vláknina g