The Frozen Butcher

The Frozen Butcher Wagyu Burger 2 ks

250 g
Prémiová kvalitaMražené
165,40 Kč 661,60 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Akce pro Rohlíček: 140,59 Kč
Země původu: Austrálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vynikající burgery z premiového mletého hovězího masa plemena Wagyu.

Speciálně vybrané pro Vás! Toto hovězí maso je opravdu potěšením pro milovníky hovězího masa po celém světě. Díky speciální metodě zmražení masa, si zachová svou autentičnost a hlavně prvotřídní kvalitu! Mimořádný kus masa a rozhodně nejexkluzivnější hovězí maso na světě.

Plemeno skotu Wagyu byl chováno v Japonsku pro svou sílu a vytrvalost. Jejich svalová struktura v kombinaci se speciální obilnou a kukuřičnou stravou činí toto maso neuvěřitelně chutným a jemným

Použití

Hovězí burger vyndejte z papírového obalu a vložte na 9 hodin do lednice, aby maso mělo tu nejlepší chuť při tepelné úpravě. Maso můžete udělat na pánvi, grilu či v troubě.

Tip! Vyzkoušejte si recept  na "Respectful Wagyu burger" od The Frozen Butchers!

Oloupanou papriku nakrájíme na čtyři kusy a odstraníme šťopku, semena. Opečeme nebo osmažíme je na oleji po obou stranách. Papriky posypeme špetkou soli a pokapeme trochou oleje. Následně si upečeme nebo ugrilujeme burgery. Rozřízneme si bulky na půl a krátce opečeme. Na dno bulky si položíme rukolu, papriku a plátky Brie de Meaux. Na směs umístíme burger a ozdobíme několika tenkými plátky ředkvičky. Dochutíme solí, pepřem a trochou olivového oleje. Nakonec na něj položíme i horní část bulky. Podáváme s tortilla chipsy a guacamole.

O výrobci

The Frozen Butchers je řeznictví, kde najdete to nejlepší maso z celého světa. Tamější řezníci používají moderní metody pro okamžité zamrazení při teplotách -35 °C, aby maso zůstalo vždy čerstvé a neobsahovalo konzervační látky. V portfoliu společnosti naleznete například hamburgery, steaky a carpaccio.

Skladování

Uchovávejte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezamrazujte. 

Výrobce

The Frozen Butcher
Industrieweg 66
2382 NW Zoeterwoude
Nizozemsko

 

Složení

Wagyu hovězí maso98 %
Sůl
Bylinky
Koření
Cibule
Česnek

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1255 kJ/303 kCal
Tuky25 g
z toho nasycené mastné kyseliny10 g
Sacharidy1.3 g
z toho cukry1.3 g
Bílkoviny18 g
Sůl1 g
Vláknina g