Milí zákazníci, poptávka po naší službě se dramaticky zvyšuje. Abychom mohli obsloužit ještě více zákazníků, omezujeme počet objednávek na jeden den na osobu. Počet položek nákupu je pak omezen na 35. Rušíme možnost platby v hotovosti a stravenkami, výjimku mají pouze senioři a ZTP. Plaťte prosím předem platební kartou. Současně pozastavujeme vracení nákupních tašek a zákazníky v karanténě prosíme, aby nám nevraceli vratné obaly. Všechny Vás moc prosíme o trpělivost a shovívavost. Děkujeme Vám.

Semix Čokoládový dort s náplní bez lepku

430 g
69,90 Kč 162,56 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Se směsí na Krtkův dort můžete upéct jednoduchý, přesto v posledních letech tradiční dezert, se kterým lze pohostit svou návštěvu. 

Krabice obsahuje dva balíčky - směs na korpus a směs na smetanovou náplň. Korpus je lehký, výrazně čokoládový, náplň s čokoládovými pecičkami je ovoněna banánovým aroma.

Výsledek obrázku pro semix logo

Použití

Směs na korpus: vejce a vodu dáme do vyšší misky a šleháme ručním šlehačem na nejvyšším stupni 8 minut. Následně přidáme olej a krátce zašleháme. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy (o průměru 26 cm) vysypané rýžovou moukou (pokud nejste celiak, formu můžete vysypat běžnou moukou) a pečeme. Teplotu a dobu pečení přizpůsobíme dle trouby (150 – 170 °C, 40 – 50 minut). Po upečení oddělíme okraj formy a necháme korpus vychladnout. Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. U korpusu ponecháme 1 cm široký vnější okraj a pomocí lžičky ho začneme od středu vydlabávat tak, aby ode dna zbyla cca 1-2 cm tlustá vrstva. Hmotu vydlabanou z korpusu nadrobíme do misky.

Příprava náplně: Banány oloupeme, podélně rozkrojíme a plochou stranou klademe na vydlabaný korpus. Smetanu na šlehání vyšleháme do tuhé konzistence. Směs na přípravu krému ušleháme v misce s vodou a poté přidáme ušlehanou smetanu. Smetanový krém naneseme na dno korpusu do tvaru kopečku, který posypeme rozdrobenou hmotou získanou vydlabáním korpusu. Poté necháme v chladničce cca 2 hodiny ztuhnout a podáváme.

Banán není obsažen ve směsi. 

O výrobci

Společnost SEMIX PLUSO se na trhu objevila již v roce 1995. Firma se zabývá výrobou směsí, náplní a nejrůznějších přípravků pro zlepšení kvality chleba a dalšího pečiva. Podnik se později začal specializovat i na celozrnné cereální výrobky, které v dnešní době hýbou světem.

Semix je držitelem certifikátu BIO a mezinárodního certifikátu IFS, dále je společnost významným zpracovatelem máku v České republice a vlastní unikátní know-how pro jeho zpracování.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

SEMIX PLUSO, spol. s r.o.
Rybničky 338
Otice, 747 81

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 239 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Cukr
Rýžová mouka
Pšeničný škrob deproteinovaný
Čokoládové kousky11 %
Cukr
Sušené plnotučné mléko
Kakaové máslo
Kakaová hmota
Sušená syrovátka
Emulgátor
E322 - Lecitiny
Zahušťovadlo
Modifikovaný bramborový škrob
E415 - Xanthan
E401 - Alginát sodný
E516 - Síran vápenatý
E450 - Difosforečnany
Syrovátka
Emulgátor
Glukózový sirup
Sojová mouka
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f
E477 - Estery propylenglykolu s mastnými kyselinami
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
Kypřicí látky
E500 - Uhličitany sodné
E450 - Difosforečnany
Jedlá sůl jodidovaná
Jedlá sůl
Jodičnan draselný
Aroma
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1680 kJ/402 kcal
Tuky5.4 g
z toho nasycené mastné kyseliny5.2 g
Sacharidy83 g
z toho cukry51 g
Bílkoviny3 g
Sůl0.7 g
Vláknina g

Alergeny

Sójové boby
Mléko
Může obsahovat stopy:
Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Skořápkové plody
Sezamová semena
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.