- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Hluboce zmrazené švédské masové kuličky jsou masný tepelně opracovaný výrobek. Jedna kulička má váhu zhruba 14 g.
Použití
Před přípravou nerozmrazujte.
Trouba: při teplotě 175 °C pečte po dobu 20–25 minut.
Horkovzdušná trouba: při teplotě 150 °C pečte po dobu 20–25 minut.
Pánev: připravujte v oleji při střední teplotě po dobu 10–12 minut.
O výrobci
Láska k jídlu a podnikatelský duch byly hlavními silami, které dovedli zakladatele Gunnara Dafgårda založit svoji společnost v roce 1930. Všechna jídla mají nejenom výbornou chuť, ale také správnou konzistenci. Ve společnosti mají testovací kuchyni, které v mnoha ohledech připomíná kuchyně v domácnostech. Zde jejich zkušený šéfkuchař vytváří receptury, aby vyhovovala dnešním zákazníkům.
Skladování
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Výrobce
Gunnar Dafgard AB
Kallby, DE
Švédsko