
Fat Brothers
Fat Brothers Nekynutý tmavý chléb s vlašskými ořechy a dýňovými semínky
0,55 kg- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Prémiová sypká směs na upečení lahodně vláčného chlebíčku s vlašskými ořechy a dýňovými semínky.
Je to jednoduché, a přitom tak dobré. Předpřipravená směs z prvotřídní celozrnné a pšeničné mouky, kmínu, vlašských oříšků a dýňových semínek. Směs stačí vysypat do mísy, smíchat s podmáslím a dát péct. Za 25 minut máte voňavý chlebíček přímo na vašem stole.
Použití
Směs krátce zamícháme s 380 ml podmáslí. Na pomoučeném vále vytvarujeme šišku chleba dlouhou asi jako plech, na kterém se bude péct. Necháme 30 minut odpočinout a pečeme ve vyhřáté troubě při 200 °C asi 20 minut. Krájíme po vychladnutí na tenké plátky.
Kdo jsou Fat Brothers?
Dva mistři ve svých oborech, jeden kuchař, druhý cukrář, kteří se rozhodli nabídnout své lahůdky mimo restauraci a cukrárnu přímo na váš stůl. Robert Chejn, zakladatel legendární restaurace La Provence, současný majitel Chateau Kotěra a Josef Maršálek, který vedl několik let cukrářský a pekařský tým v obchodním domě Harrods v Londýně.
Tyto dvě legendy dala dohromady právě láska k dokonalému jídlu, a proto založily značku Fat Brothers, která nabízí nevídané slané i sladké delikatesy ve skle, které si můžete odnést domů.
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě do 25 °C.
Výrobce
Culinaria Art s.r.o.
Bartolomějská 309/18
Praha, 110 00
Česká republika