
cukrárna Myšák
Cukrárna Myšák Croissant mandlový
150 g- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Croissanty s mandlemi jsou specialita podniku Myšák. Jejich výroba trvá 3 dny, během kterých těsto projde několika fázemi.
Do těsta se přidává "hromada" másla, aby byly croissanty vždy neodolatelně vláčné.
Těsto nejprve kyne, poté se prokládá máslem a ručně roluje. Po upečení mají croissanty typickou máslovou chuť a křupavou zlatavou krustu posypanou mandlemi. Cukrárna croissanty připravuje několikrát denně, a proto jsou vždy lahodné.
V čem je Myšák výjimečný?
Všechny produkty jsou vyráběny ručně a při výrobě jsou zachovány principy tradiční české cukrařiny, která se vyrovná té světové.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Croissanty si nejlépe vychutnáte samotné, tak jsou nejlepší :).
O výrobci
Cukrárna Myšák je tradiční česká provoněná cukrárna, která chce zachovat českou cukrařinu. Pod vedením Lukáše Pohla zde vznikají české zákusky a sladké pečivo, které je v prémiové kvalitě a neskutečné chuti.
V cukrářské dílně se pracuje pouze se surovinami od prověřených dodavatelů. Pracují pouze se sezónním ovocem od místních farmářů. Cukráři dodávají podle původní receptury výrobkům pestrost a respektují jejich originální receptury i cukrářské principy. V Myšákovi můžete ochutnat například větrník či laskonku, nebo vynikající croissanty.
Skladování
Skladujte v suchu a při stále teplotě.
Výrobce
Cukrárna Myšák
Praha 110 00, Vodičkova 31
Česká republika