Lenor

Lenor Vonné perličky spring awakening

210 g
239,90 Kč 1 142,38 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Cena pro Premium: 169,90 Kč
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vonné perličky do praní Lenor s atraktivní vůní jarních květů.

Nejnovější přípravek Lenor dá vašemu prádlu intenzivní svěží vůni až do dalšího vyprání (až 12 týdnů, při uskladnění prádla) a provoní vaše oblečení vůní Spring Awakening. S přírodními tóny pačuli a bílého cedru se můžete těšit na zážitek, který vás nabije energií a zvedne vám náladu.

Vonné perličky do praní Lenor Spring Awakening byly vytvořeny tak, aby fungovaly v dokonalé harmonii s aviváží Spring Awakening. 

Použití

Nasypte perličky přímo do prázdného bubnu pračky před praním. Následně vložte prádlo s pracím prostředkem a aviváží jak jste zvyklí.

Perličky můžete používat na všechny barvy, všechny druhy látek a jakékoliv množství prádla. Jsou ideální také při praní sportovního oblečení a ručníků.

O výrobci

The Procter & Gamble Company je americký nadnárodní koncern podnikající především v oblasti drogistického zboží. P&G svými značkami působí v deseti segmentech spotřebního zboží od dětských plen, přes prací prášky, ženské hygienické prostředky, vlasovou péči, holící potřeby až po zubní hygienu a zdravotnické potřeby. Mezi nejznámější značky patří Pampers, Tide, Ariel, Always, Head & Shoulders, Old Spice, Pantene, Braun Gillette, Venus, Vicks a Oral B.

Skladování

Skladujte v původních obalech. Skladujte na chladném a suchém místě.

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce

The Procter & Gamble Company
1 P&G Plaza Cincinnati
OH 45202
Spojené státy americké

Pokyny pro bezpečné zacházení:

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.

P301 + P310 PŘI POŽITÍ: Okamžitě volejte lékaře.