Zdravé stravování

Vegan Hrášková polévka s mátou

330 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ

Vyprodáno. Očekáváme v út.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kvalitní hrášková polévka ve veganské variantě.

Do chladného počasí je teplá polévka jako balzám! Krásně krémová polévka, ve které nenajdete ani gram smetany. Je vařena pouze z poctivých surovin a následně důkladně propasírovaná, což zaručí její hustou konzistenci. Tak neváhejte a ochutnejte!

Mimo to polévka neobsahuje žádné konzervanty, glutamáty, umělá dochucovadla ani lepek.

Příprava jídel

Strava se připravuje z kvalitních surovin vždy den předem. Pokud je to možné, používají bio produkty, zeleninu a ovoce přímo od pěstitelů. Veškerá výroba prochází přísnou kontrolou a řídí se systémem HACCP. Aby si jídlo uchovalo nutriční hodnotu, jsou při přípravě používány šetrné technologické postupy a moderní gastronomické vybavení, např. konvektomaty. K vaření se používají čerstvé nebo mražené byliny. Minimalizuje se přidávání soli a tuků. 

Použití

Lze konzumovat přímo ze sáčku, nebo ohřát v mikrovlnné troubě.

Ohřev v mikrovlnné troubě: přímo v sáčku při 600 W cca 2 minuty. Sáček musí být natržený. Pro ohřev v mikrovlnné troubě je třeba odstranit kovovou sponku, která drží papírový přebal.

O výrobci

Mgr. Katka Šimková začala podnikat ve výrobě zdravého jídla na začátku roku 2008. Chtěla vytvořit alternativu šíleným krabičkovým dietám, které v té době zaplavily trh. Dbala na kvalitu, odborně sestavené jídelníčky a perfektní servis. Zákazníci tento postoj ocenili stále vzrůstajícím počtem objednávek a brzy následovalo rozšiřování výroby a další investice do technologií.

Postupně se firma přetransformovala na Zdravé stravování s r.o. a přestěhovala se do nově vybudovaného provozu ve Strážnici. V současné době se společnost zaměřuje také na výrobu doplňkového potravinářského sortimentu, jako jsou oříšková másla, chlazená jídla „Ready to Eat“, zdravé dezerty, vývary a další produkty.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 2–6 °C.

Výrobce

Zdravé stravování s.r.o.
Strážnice 696 62
Jiřího z Poděbrad 978
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Zeleninový vývar
Vývar z cibule, celeru, mrkve, petržele
Koření
Hrášek36 %
Pór
Řepkový olej
Jedlá sůl
Máta0.6 %
Koření

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota319 kJ/76 kCal
Tuky3.9 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.3 g
Sacharidy6.6 g
z toho cukry2.6 g
Bílkoviny3.1 g
Sůl0.7 g
Vláknina0 g

Alergeny

Celer
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.