Feel eco

Feel Eco Aviváž ovoce (1 l)

40 praní
104,90 Kč 2,62 Kč/praní

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Feel Eco aviváž změkčí vaše prádlo, dodá mu osvěžující vůni čerstvého ovoce a usnadní vám žehlení. Všechny povrchové aktivní složky jsou rostlinného původu a jsou snadno biologicky rozložitelné, což ocení příroda i majitelé domácích čističek odpadních vod.

  • Dermatologicky testováno.
  • Vhodné pro citlivou pokožku.
  • Nižší dávkování, než je běžné.
  • Neobsahuje barviva ani alergeny.
  • Vhodné do čističky odpadních vod, kořenové čističky a pro septiky.
  • Netestováno na zvířatech.

Použití

Pro požadovanou hebkost přidejte 25 ml aviváže na cca 4,5 kg prádla. Aviváž nepoužívejte na funkční prádlo ani na prádlo, které se bude sušit v sušičce.

O výrobci

Fosfa je inovativní Life Science společnost, která byla založena v roce 1884. Celá skupina je největším zpracovatelem žlutého fosforu v Evropě, a jedním z nejvýznamnějších světových výrobců, který na bázi fosforu vyrábí esenciální přísady a funkční směsi pro potravinářské, farmaceutické a jiné sofistikované průmyslové aplikace. Fosfa také vyvíjí a vyrábí FeelEco, výjimečné přírodní produkty pro péči o zdraví, rodinu a domácnost.

Za přírodními produkty FeelEco stojí silný osobní příběh!

U zrodu značky FeelEco stál milující otec, zakladatel značky FeelEco, který chtěl to nejlepší pro svoji dceru, která měla citlivou pokožku a klasické produkty na trhu jí nevyhovovaly. Hledal produkty, které by byly šetrné ke zdraví a přírodě, současně účinné a zároveň finančně dostupné. Protože takové přípravky nenašel, rozhodl se je vyrobit. Nejen pro svou dceru, ale pro kohokoliv. Zadání bylo s cílem vyrobit nejlepší produkt na trhu.

Dnes značka FeelEco dokazuje, že je to možné – nabízí výjimečné přírodní produkty na přírodní bázi, s vysokou účinností, dermatologicky testované, snadno biologicky rozložitelné, bez zdraví škodlivých konzervantů a parfémů, vyvinuté i vyrobené bez testů na zvířatech a v plně recyklovatelných obalech.

Skladování 

Uchovávejte v chladu a suchu.

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Způsobuje vážné podráždění očí. Při zasažení očí několik minut opatrně vyplachujte vodou. Přetrvává-li podráždění očí, vyhledejte lékařskou pomoc.

Výrobce 

Fosfa a.s.
Hraniční 268/120, Poštorná
691 41 Břeclav 
Česká republika

Změkčující složky na bázi přirozených živočišných lojů

Kationtové povrchově aktivní látky

Aktivní látky přidávané do aviváží

Parfémy