Manufaktura

Manufaktura Antistres & Aromatherapy pěna do koupele Levandule

300 ml
219,90 Kč 733,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Antistresová a aromaterapeutická pěna do koupele s esenciálním olejem z levandule. Poskytne vám relaxaci po náročném dni, harmonizuje vaši mysl a připraví vás na noc plnou klidného spánku. Vytváří bohatou pěnu s intenzivní vůní a jemně umyje pokožku bez pocitu vysušení. Nádherně zabarví vodní lázeň do světle fialové, a v duchu kolorterapie tak umocní pocit vnitřní harmonie.

  • pro každodenní použití a pro všechny typy pokožky
  • pro zklidnění a lepší spánek
  • pro úlevu po sportu a fyzické námaze 
  • vhodná pro vegany

Použití

Pod proudem tekoucí vody nalijte přiměřené množství (cca 30 ml) do vany a dopřejte si uvolňující koupel, poté pokožku opláchněte vodou.

O výrobci

Manufaktura je 100% česká značka originální a kvalitní kosmetiky, díky které lze každou koupelnu proměnit v místo pro krásu, klid a relaxaci. Manufaktura byla založena roku 1991.

Kosmetiku inspirovanou českou historií, tradicí a přírodou vyvíjí a vyrábí v pražských Čakovicích.

Zakládá si na poctivé kvalitě, lokálním původu produktů, surovin, obalů, nápaditém designu a vysokém obsahu přírodních ingrediencí.

Manufaktura je velmi aktivní v oblasti ekologie a udržitelného rozvoje a jako první firma v ČR získala jediný mezinárodně uznávaný certifikát o netestování na zvířatech (HCS).

Výrobce

MANUFAKTURA s.r.o.
Melantrichova 970/17
Praha 1, 110 00
Česká republika

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Mineral Salts (Carlsbad Natural Salt), Glyceryl Oleate, Sweet Almond Oil Polyglyceryl-4 Esters, Panthenol, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Disodium Cocoyl Glutamate, Maltodextrin, Beta-Glucan, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool, Benzophenone-4, CI 17200, CI 42090