Windsor
Windsor Daněk hřbet bez kosti
cca 0,53 kgZÁRUKA ČERSTVOSTI
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Kvalitní maso z dančího hřbetu bez kosti značky Windsor.
Už dávno neplatí, že zvěřina má silné „aroma“, musí se bezpodmínečně nakládat do láku nebo komplikovaně připravovat dlouhé hodiny v kuchyni. Budete překvapeni, jak rozmanitá surovina se nabízí. Baleno technologií skin.
Zvěřina od Windsor je potravina, která splňuje všechny požadavky na moderní stravování.
- ekologická („vyprodukovaná“ v přírodě, bez ovlivňování člověkem, bez použití energií)
- dietní (větší zastoupení bílkovin, minerálních látek a málo tuku)
- etická (zvířata se celý život pohybují volně v přírodě, nejsou stresována přepravou)
- lokální (zvěřina pochází z lokálních zdrojů, není přepravována na dlouhé vzdálenosti)
Suroviny pochází z okolí Znojma v česko-rakouském pohraničí. Produkt může obsahovat stopy střeliva.
Použití
Když se řekne zvěřina, většina z nás si vybaví recept „se zelím“ nebo „svíčkovou“, ale není to vždy nutností. Co třeba zkusit zařadit zvěřinu i do odlehčenějších receptů? Zde máte pár originálních tipů, jak si vaši kuchařku rozšířit. Každý si přijde na své.
Milovníci jeleního masa mohou zaexperimentovat a přidat třeba exotické mango. Strávníci, kteří preferují radši výraznější maso, mohou vyzkoušet např. prsa z divoké kachny, srnčí steak či srnčí plec. Ti, co neradi tráví čas v kuchyni, mohou vyzkoušet rychlý rump steak. Na své si určitě přijdou i milovníci vietnamské kuchyně, kde zvěřina má také své místo. Kreativitě se zde meze nekladou a je jen na vás, co si z kvalitního zvěřinového masa připravíte.
O výrobci
Majitel je vášnivý kuchař a jeho žena miluje přírodu. Spojení těchto vášní vyústilo v založení malé firmy na jihu Moravy. Od začátku bylo jejich cílem zpřístupnit zvěřinu širší veřejnosti, protože ne všichni mají zrovna kamaráda myslivce, a přesto by rádi ochutnali úžasný jelení steak nebo maso na tradiční srnčí guláš. Díky firmě Windsor mají zákazníci možnost zakoupit u nás na Rohlíku kvalitní zvěřinu a ochutnat tyto prémiové produkty, které firma nabízí. Představují vám produkty, které pochází výhradně z volné přírody a jsou dostupné podstatnou část roku. Maso před zpracováním zraje v chladírně 10–14 dní. To zaručuje nejen jeho křehkost, ale i vyvážené a jemné aroma.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení ihned spotřebujte.
Distributor
M.K.L.s.r.o.
Varhulíkové 1582/24
170 00 Praha
Česká republika
Trvanlivost
Určeno k okamžité spotřebě
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.Dančí hřbet
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 430 kJ/103 kCal |
Tuky | 2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 21 g |
Sůl | 0 g |
Vláknina | 0 g |