Fratelli Beretta
Fratelli Beretta Slanina
100 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 23 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Slanina, kvalitní uzenina z italského vepřového boku.
Vepřový bok je maso s vyváženým rozložením tučného a libového masa. Poté se maso nasolí, vytáhne z něj šťávu, ta se následně i se solí vtáhne zpět do slaniny a krásně ji prosolí. Dlouhý poctivý proces výroby slaniny zahrnuje právě uzení studeným kouřem. Následné sušení masa pak trvá i několik týdnů.
Maso Fratelli Beretta
Maso Fratelli Beretta se může pyšnit vysokým obsahem kvalitních bílkovin a redukovaných tuků, které jsou dokonale vyvážené mezi nasycenými, nenasycenými a polynenasycenými prvky.
Použití
Slanina se hodí jak do teplé, tak studené kuchyně. Využít ji můžete například při přípravě tradiční anglické snídaně, kde slaninu dozlatova opečete. Hodí se také na přípravu slaných šneků nebo jako příloha, kdy s ní ovinete chřest nebo fazolky.
O výrobci
Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. Firma Salumificio Fratelli Beretta se stala jedním z nejreprezentativnějších výrobců italského potravinářského průmyslu.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Salumificio Fratelli Beretta S.p.A
Fratelli Bandiera 12
20056 Trezzo sull'Adda
Itálie
Trvanlivost
Složení
Vepřové břicho |
Sůl |
Dextróza |
Sacharóza |
Aroma |
Stabilizátor |
E407 - Karagenan |
Antioxidant |
E301 - Askorban sodný |
Konzervační látky |
E250 - Dusitan sodný |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1209 kJ/292 kCal |
Tuky | 26 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8.5 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | 1.8 g |
Vláknina | g |