Fine Gusto

Fine Gusto Krůtí jerky natural

100 g
Vyprodáno. Očekáváme dnes.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

K sušení se používají pouze prsní řízky, jemně nasolené a nakrájené na plátky silné 4 mm. Během několika hodinového sušení  si zachovávají chuť opravdového masa. Tmavě hnědé až oranžové plátky masa s hrubou strukturou.   

Sušené maso značky Fine Gusto obsahuje pouze maso a velmi malé množství soli. Jerky jsou tak plnohodnotnou svačinou, jelikož vysušené maso si ponechává veškeré živiny masa syrového a je tedy velice efektivním zdrojem energie.

Použití

Určeno k přímé konzumaci.

O výrobci

Z názvu společnosti Fine Gusto Nature vyplývá, že jejich cílem je vyrábět i balit kvalitní, přírodní a nutričně hodnotné potraviny bez přidaných konzervantů a barviv. To vše s minimální uhlíkovou stopou. Manufakturní postupy vychází z rodinných receptů a tradic. Používají suroviny výhradně českého původu od malochovatelů a malopěstitelů, které si sami prověřili. Koupí jejich produktů podporujete nejen české malozemědělce, ale i ekologický přístup ke zpracování potravin.

Skladování

Skladujte v suchu.

Upozornění

Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen k požití.

Výrobce

Fine Gusto Nature s.r.o. 
Ostopovická 756/10
664 47 Střelice 
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 234 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Krůtí maso
(na 100g výrobku je použito 320g syrového masa)
Mořská sůl

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1419 kJ/354.9 kCal
Tuky3.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny1 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny76.8 g
Sůl4.8 g
Vláknina g