Swissdent

Swissdent Gentle Whitening Bělicí pasta pro citlivé a bílé zuby

50 ml
369,90 Kč 7 398,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Švýcarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bělicí zubní pasta pro citlivé zuby. 

Mikronizovaný peroxid vápníku působí jak na povrchu zubní skloviny, tak i mezi jejími jednotlivými krystaly skloviny, čímž ji efektivně zesvětluje.

Přírodní enzymy papain a bromelain odstraňují proteinovou vrstvu na povrchu zubu, která je příčinou vnějšího zabarvení a vzniku zubního plaku. 

  • šetrné složení s nejnižší hodnotou abrazivity (RDA 25)
  • jemná mentolová příchuť osvěží dech a nedráždí ústní sliznici
  • obsahuje fluoridy (1180 ppmF)

Použití

Pasta je vhodná pro každodenní péči o vaše zuby.

O výrobci

Swissdent je švýcarská společnost zabývající se vývojem produktů dentální kosmetiky. Firma byla založena doktorem zubní medicíny Václavem Velkoborským roku 2006. Cílem společnosti je nabízet produkty dentální péče, které dokáží zesvětlit povrch zubu pomocí šetrných a přesto velmi účinných metod.

Společnost používá kombinaci přírodních enzymů a mikronizované peroxidové složky, a snaží se nevyužívat silikáty s vysokou hodnotou abrazivity dentinu. Přípravky pečují o zuby jemně a efektivně. Swissdent v posledních letech určuje směr v dentální kosmetice, jak byste očekávali od luxusní značky prémiové zubní kosmetiky.

Skladování

Spotřebujte do 12 měsíců od otevření.

Výrobce

Swissdent Cosmetics
Rotbuchstrasse 2
CH - 8006 Zürich
Švýcarsko

Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, CI 77891, Mentha Piperita Oil, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Papain, Methylparaben, Calcium Hydroxide, Calcium Carbonate, Sodium Saccharin, Corn Strach Modified, Limonene, Lactose, Sucrose, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Caprylic/Capric Triglyceride. (RDA ca. 25)