Manufaktura

Manufaktura Jemná dětská mycí & koupelová emulze

320 ml
274,90 Kč 859,06 Kč/l

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jemná mycí emulze od české značky Manufaktura je díky extra šetrnému složení vhodná k péči o citlivou pokožku nejmenších, včetně novorozenců.

Jejím základem jsou jemné a hypoalergenní mycí látky rostlinného původu obohacené o výjimečně výživný mandlový a ovesný olej, regenerační a hydratační ovesný beta-glukan, zvláčňující glycerin, pšeničný protein a zklidňující panthenol

Díky všem těmto cenným přírodním ingrediencím zůstane pokožka po něžné spršce či koupeli pečlivě umytá, vyživená a chráněná.

Samozřejmostí je pH 5,5, jemná bezalergenní parfemace a šetrnost k očím.

Obsahuje 96,60 % ingrediencí přírodního původu a je vhodná pro vegany

Použití

Malé množství emulze jemně rozetřete na navlhčené pokožce, vytvořte pěnu a důkladně opláchněte. Pro koupel dávkujte přiměřené množství pod proudem tekoucí vody (cca 36 °C) a rukou promíchejte. Po koupeli pokožku opláchněte.

Díky praktické pumpičce a veselému zajíčkovi na obalu bude koupel hračka.

O výrobci

Manufaktura je 100% česká značka originální a kvalitní kosmetiky, díky které lze každou koupelnu proměnit v místo pro krásu, klid a relaxaci. Manufaktura byla založena roku 1991.

Kosmetiku inspirovanou českou historií, tradicí a přírodou vyvíjí a vyrábí v pražských Čakovicích.

Zakládá si na poctivé kvalitě, lokálním původu produktů, surovin, obalů, nápaditém designu a vysokém obsahu přírodních ingrediencí.

Manufaktura je velmi aktivní v oblasti ekologie a udržitelného rozvoje a jako první firma v ČR získala jediný mezinárodně uznávaný certifikát o netestování na zvířatech (HCS).

Výrobce

MANUFAKTURA s.r.o.
Melantrichova 970/17
Praha 1, 110 00
Česká republika

Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Almond Oil Glycereth-8 Esters, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Beta-Glucan (Oat), Maltodextrin (Oat), Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate